XBLOG logo @2x

HTC 7 Trophy Video Sample 720p, Βραδινή οδήγηση στην Παραλιακή και τον Κηφισό

Το HTC 7 Trophy βρίσκεται ακόμα στην διάθεσή μου, σε προηγούμενο post είδαμε μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερά του αυτές τις μέρες, αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις μου από τη χρήση του λειτουργικού Windows Phone 7 που διαθέτει το smartphone της HTC. Εκτός από φωτογραφίες όμως τράβηξα και μερικά βίντεο HD 720p, που μπορείτε να δείτε σε αυτό το post…

Η κάμερα του HTC 7 Trophy, όσον αφορά τη λήψη φωτογραφιών, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με εξαίρεση το LED φλας, θεωρώ ότι είναι αρκετά δυνατό σε σημείο να «τυφλώνει» σχετικά εύκολα αυτόν ή αυτήν που φωτογραφίζεις αν είσαι σε κοντινή απόσταση, ενώ όταν φωτογραφίζεις κάποιο αντικείμενο, το δυνατό φλας «ασπρίζει» αρκετά τη φωτογραφία.

Στη λήψη βίντεο ωστόσο δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.

Καταρχήν να αναφέρω ότι η κάμερα όταν γυρίσουμε τη λειτουργία της από λήψη φωτογραφίας στη λήψη βίντεο, έχει τις εξής ρυθμίσεις:

– Effects: None, Grayscale, Negative, Sepia, Solarize
– Resolution: 720p (1280 x 720), VGA (640 x 480), QVGA (320 x 240)
– Metering Mode: Center, Average, Spot
– Flicker Adjustment: Auto, 50Hz, 60Hz

Επέλεξα “None” στα effects, ρύθμισα την ανάλυση στα 720p, το metering mode στο “Center” και άφησα το Flicker Adjustment στο “Auto” όπως ήταν.

Προτού τραβήξω τα βίντεο που ανέβασα τελικά στο YouTube και τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, τράβηξα 1-2 σύντομα βίντεο επιλέγοντας στο Metering Mode “average” και “spot”, όμως τα βίντεο έβγαιναν θολά, οπότε η καλύτερη επιλογή για κανονική λήψη βίντεο και όχι πχ για κοντινή εστίαση είναι το “Center”.

Όμως και πάλι όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο δε μπορώ να πω ότι η κάμερα εστιάζει πάρα πολύ καλά στη λήψη βίντεο, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η λήψη βίντεο έγινε εν κινήσει, κάτι που στους αθηναϊκούς δρόμους συνεπάγεται και αρκετό τράνταγμα και κούνημα. Θα τραβήξω κι άλλα βίντεο χωρίς να είμαι σε κίνηση και θα τα ανεβάσω σε άλλο post.

Κάτι άλλο επίσης που δε μου άρεσε είναι το γεγονός ότι κάθε φορά που ανοίγεις την κάμερα για λήψη βίντεο, αυτή ανοίγει με ρυθμισμένη την ανάλυση στην VGA (640 x 480), ακόμα δηλαδή και αν ρυθμίσεις την ανάλυση μία φορά στα 720p και τραβήξεις ένα βίντεο, όταν κλείσεις και ανοίξεις ξανά την κάμερα για να τραβήξεις νέο βίντεο, η ανάλυση είναι VGA και πρέπει πάλι να τη ρυθμίσεις στα 720p.

Anyway, ακολουθούν τα βίντεο και επανέρχομαι με περισσότερο HTC 7 Trophy σε νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.