XBLOG logo @2x

Puma Phone: Κινητό για αθλητικούς τύπους με 129 ευρώ

Ξεκίνησε επίσημα και στη χώρα μας η διάθεση του νέου Puma Phone, ένα κινητό το οποίο είναι ό,τι πρέπει για όσους ασχολούνται εντατικά με τα σπορ. Το κινητό διατίθεται αποκλειστικά από την Cosmote στο δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός» στην τιμή των 129 ευρώ.

Το Puma Phone διαθέτει αθλητικό design της Puma ενώ είναι κατασκευασμένο από την Sagem.

Προσφέρει Run & Bike Trackers, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να το φορτίσουν με ηλιακή ενέργεια, ενώ προσφέρει και άμεση πρόσβαση σε social networks, όπως το Facebook και το Twitter.

Διαθέτει επίσης μία κάμερα 3.2 Megapixel με LED φλας για λήψη φωτογραφιών καλής ποιότητας, δέκτη GPS, MP3 player, ραδιόφωνο, και μπορεί τέλος να χρησιμοποιηθεί και ως πυξίδα.

Το Puma Phone διατίθεται από τα καταστήματα Γερμανός στην τιμή των 129 ευρώ για αγορά ως σκέτη συσκευή, ενώ με την αγορά του παίρνει κανείς μία VIP κάρτα μέσω της οποίας έχει έκπτωση 30% σε όλα τα είδη Puma.

Όσοι επιλέξουν το Puma Phone με σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Cosmote Απεριόριστα 45 θα τους κοστίσει 42,90 ευρώ, ενώ με σύνδεση στο πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα 70 το Puma Phone δίνεται δωρεάν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.