XBLOG logo @2x

Super Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα HTC HD7!

Για το HTC HD7 δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, πρόκειται για το κορυφαίο ίσως smartphone με λειτουργικό Windows Phone 7! Ένα HTC HD7 αποτελεί το δώρο του νέου διαγωνισμού που ξεκινάει σήμερα στο xblog.gr, το οποίο προσφέρει η HTC! Διάβασε προσεκτικά και μπες στην κλήρωση και πού ξέρεις; Ίσως το HTC HD7 γίνει δικό σου!

Update (10/2/2011 14:48): Κατόπιν κλήρωσης που έγινε με τη βοήθεια του random.org, ο τυχερός που κερδίζει το HTC HD7 είναι ο Αλέξανδρος που άφησε το σχόλιο #588 γράφοντας: «Θέλω να κερδίσω το HTC HD7 γιατί είναι πολύ καλό κινητό και το θέλω εγώ! Ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό»! Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του κινητού!

Συμμετοχή στην κλήρωση! Διάβασε προσεκτικά!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση για το HTC HD7 θα πρέπει να αφήσεις ένα σχόλιο σε αυτό το post, γράφοντας γιατί χρειάζεσαι το HTD HD7! Το θέλεις για να σερφάρεις; Για να παίζεις games; Για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο; Κάτι άλλο;

Προσοχή το σχόλιό σου να είναι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ φρόντισε να συμπληρώσεις σωστά το όνομα και το email σου, αφού ο τυχερός που θα προκύψει από κλήρωση θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του smartphone!

Απαραίτητο είναι επίσης να κάνεις “Like” στο Facebook Page του xblog.gr! Από εκεί θα μπορείς να ενημερώνεσαι και για τα σημαντικότερα post αλλά και όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο blog!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 – 23:59. Θα ακολουθήσει κλήρωση, ενώ το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post, καθώς και στη σελίδα του xblog στο Facebook. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το HTC HD7 στο χώρο του μέσω courier (χρέωση παραλήπτη, δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).

Εννοείται ότι διπλά/τριπλά σχόλια-συμμετοχές από τον ίδιο χρήστη με πανομοιότυπα ονόματα ή email από το ίδιο IP κλπ θα διαγράφονται άμεσα!

Χαρακτηριστικά του HTC HD7: Λειτουργικό Windows Phone 7, Επεξεργαστής 1GHz, Οθόνη 4,3” S-LCD capacitive με υποστήριξη multi-touch και ανάλυση 800 x 480 pixels, Κάμερα 5 MP με διπλό LED φλας και λήψη βίντεο HD 720p, εσωτερική μνήμη 8GB, μνήμη RAM 576MB, 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB, βάρος 162 γραμμάρια.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.