XBLOG logo @2x

HTC 7 Trophy, Φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερά του

Εδώ και λίγες μέρες έχω στη διάθεσή μου ένα HTC 7 Trophy, από τα κορυφαία smartphone που διατίθενται αυτή την περίοδο στην αγορά. Το κινητό τρέχει το νέο λειτουργικό Windows Phone 7, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει κάμερα 5 Megapixel με LED φλας και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280 x 720 pixels!

Αν και αντικείμενο αυτού του post είναι οι φωτογραφίες που τράβηξα με το HTC 7 Trophy και η κάμερά του γενικότερα, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι τα Windows Phone 7 με έχουν καταπλήξει μέχρι στιγμής. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από όσους δούλεψαν για αυτό το λειτουργικό στην Microsoft, αν και έχουν κάποιες σημαντικές ελλείψεις, που θα δούμε στο post με το hands on video που θα ανεβάσω αυτές τις μέρες.

Στα της κάμερας τώρα: 5 megapixel, Αυτόματη εστίαση και LED φλας, Καταγραφή HD βίντεο 720p, Ενσωματωμένες σκηνές όπως «φως κεριών», «τοπίο» και «πορτρέτο» ανάλογα με το θέμα του περιβάλλοντος χώρου.

Σε κάποιες βραδινές εξόδους μου αυτές τις μέρες είχα το HTC 7 Trophy μαζί μου, οπότε τράβηξα διάφορες φωτογραφίες με αυτό. Η κάμερα κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλής ποιότητας, ωστόσο αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι διαθέτει πολύ δυνατό φλας, σε σημείο να “τυφλώνει” εύκολα αυτόν που θέλεις να φωτογραφήσεις.

Ακολουθούν μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα με το smartphone, περισσότερες φωτογραφίες και στις πραγματικές τους διαστάσεις (2592 x 1944 pixels) μπορείτε να δείτε στο σχετικό flickr photo set που δημιούργησα. Εννοείται ότι οι φωτογραφίες ανέβηκαν ακριβώς όπως βγήκαν απ΄την κάμερα του κινητού, χωρίς επεξεργασία.

Φωτογραφία τραβηγμένη με το HTC 7 Trophy

Φωτο που τράβηξα με το HTC 7 Trophy

Φωτο 5 Megapixel από το HTC 7 Trophy

Φωτογραφία από την κάμερα του HTC 7 Trophy

Photo taken with HTC 7 Trophy

Φωτο από την κάμερα του HTC 7 Trophy

Photo taken with HTC 7 Trophy

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.