XBLOG logo @2x

Gadget – Δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αύριο είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα μια από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου για να ανταλλάξετε δώρα αγάπης. Όμως ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι μόνο λουλούδια και σοκολάτες, είναι και κινητά και Laptop και Gadgets γενικότερα!

Αν λοιπόν η φίλη σας είναι λίγο περισσότερο Geek απ΄όσο πιστεύετε, εδώ θα βρείτε μερικές καλές ιδέες, για όλα τα πορτοφόλια και όλα τα γούστα…

Transcend V90P Flash USB Pizazz

Transcend V90P Flash USB Pizazz

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να αγοράσετε δώρα, αλλά παρόλα αυτά θέλετε ένα καλαίσθητο και σίγουρα εντυπωσιακό Gadgetaki τότε το USB Stick από την Transcend είναι αυτό που αναζητάτε. Με μοναδικό στυλ και σχεδιασμό καθώς και με χωρητικότητα 4GB σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα «φορεθεί» πολύ. Το βρήκαμε στο plaisio.gr στην τιμή των 15 ευρώ.

Philips Imageo Led Candle

Philips Imageo Led Candle

Σίγουρα ένα αρκετά ξεχωριστό δώρο είναι τα κεράκια της Philips. Το Imageo Led Candle έρχεται να αντικαταστήσει τα κεριά όπως τα ξέρατε και να σας προσφέρει λάμψη που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το άναμα και σβήσιμο γίνεται πλέον παιχνίδι χάρη στον διαισθητικό και καινοτόμο διακόπτη, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουνήσετε το γυαλί και να δείτε τη φλόγα να ανάβει και να σβήνει. Τα βρήκαμε στο e-shop.gr στην τιμή των 42 ευρώ (τα 3 τεμάχια).

Philips Living Colours

Philips Living Colours

Το νέο φωτιστικό από την Philips σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το φως και τους χρωματισμούς και θα δώσει μια εντελώς ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Χρωματίστε κάθε σας στιγμή με την απόχρωση που χαρακτηρίζει την διάθεση σας και δώστε άλλο νόημα στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα. Το βρήκαμε στο e-shop.gr στην τιμή των 149 ευρώ.

Apple iPod Nano Chromatic 8 GB Pink

Apple iPod Nano Chromatic 8 GB Pink

Για εσάς που θέλετε να αγοράσετε κάτι πιο ακριβό και σίγουρα πολύ κομψό και με ξεχωριστό design, σίγουρα ένα Apple iPod θα σας βγάλει από τον κόπο της αναζήτησης. Ειδικά σε ροζ χρωματάκι και με 8 GB εσωτερικής μνήμης, γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ. Η οθόνη του είναι 2″ ενώ η χωρητικότητα αγγίζει τα 2.000 τραγουδια, 7.000 φωτογραφίες ή 8 ώρες βίντεο. Παράλληλα, η μπαταρία ιόντων λιθίου που διαθέτει του δίνει την δυνατότητα αναπαραγωγής 24 συνεχών ωρών μουσικής ή 5 ωρών προβολής βίντεο. Το βρήκαμε στο plaisio.gr στην τιμή των 159 ευρώ.

Netbook LG X110 Pink

Netbook LG X110 Pink

Σίγουρα ένα netbook που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, τόσο για την γυαλιστερή του εμφάνιση όσο και για την πολύ καλή οθόνη 10″ που διαθέτει. Αν θέλετε να βάλετε το χέρι σας αρκετά βαθιά στην τσέπη σίγουρα αξίζει ένα τέτοιο δώρο. Με επεξεργαστή Atom N270 (1.6 GHz), μνήμη 1 GB DDR2 και λειτουργικό σύστημα Windows XP Home, σίγουρα είναι ιδανικός σύντροφος για τις εξωτερικές δουλειές της καλής σας. Το βρήκαμε στο alfa4.gr στην τιμή των 379 ευρώ.

Sony Vaio VGN-CS21S/P

Sony Vaio VGN-CS21S/P

Αν αποφασίσετε να ξεφύγετε αρκετά και να ξοδέψετε περισσότερα από 1.000 ευρώ για να ικανοποιήσετε τα ακριβά γούστα της συντρόφου σας, τότε η Sony έχει την καλύτερη επιλογή για εσάς. Η απόλυτη κομψότητα για τις μετακινήσεις, το γραφείο και το σπίτι ακούει στο όνομα Sony Vaio VGN-CS21S/P. Ειδικά σε ροζ απόχρωση δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στον φορητό υπολογιστή της καλής σας. Με οθόνη 14,1″, επεξεργαστή Intel Centrino 2, καθώς και 4 GB RAM νομίζω πως είναι ιδανική επιλογή για μια Business Woman. Το βρήκαμε στο plaisio.gr στην τιμή των 1.149 ευρώ.

Happy Valentine΄s Day!

[photo by creativesam]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.