XBLOG logo @2x

Facebook Timeline: Πώς θα το ενεργοποιήσετε!

To ακούγαμε για καιρό και τελικά έφτασε! Το Facebook Timeline είναι εδώ για να το απολαύσει το κοινό ή να ποστάρει ενημερώσεις σχετικά με το πόσο μισεί την αλλαγή!

Οι περισσότεροι τώρα έχουν το Timeline στο προφίλ τους, αλλά αυτοί που δεν το έχουν να μην ανησυχούν.

Μπορούν να το αποκτήσουν με μία μόλις κίνηση!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα facebook.com/about/timeline και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή “Get Timeline”.

Αυτό ήταν, τώρα έχετε ενεργοποιημένο το Timeline στο λογαριασμό σας και το προφίλ σας στο Facebook θα δείχνει κάπως έτσι:

Το Timeline του Facebook κυκλοφορεί για καιρό, αλλά ελάχιστοι το είχαν αποκτήσει στη δοκιμαστική του μορφή. Το Facebook είχε αποκαλύψει αυτό το νέο χαρακτητιστικό σε ένα συνέδριο για προγραμματιστές τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ως συνήθως αυτή η ριζική αλλαγή θα οδηγήσει σε πολύ ακραίες απόψεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το αγαπούν ή θα το μισούν, όπως και τις περισσότερες αλλαγές που κάνει κατά καιρούς το Facebook.

Ωστόσο παραμένει γεγονός πως το Timeline προσφέρει μοναδική άποψη της ζωής των ανθρώπων και των επιτευγμάτων τους, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν εκ νέου σημαντικές στιγμές και ορόσημα.

To Facebook έχει επίσης προσπαθήσει να “διώξει” τις αυξανόμενες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής παράλληλα με την ανάπτυξη του Timeline, σε μια προσπάθεια να κάνει απλό και κατανοητό τον έλεγχο των πληροφοριών που οι χρήστες θέλουν να μοιράζονται με το κοινό.

Το Timeline είναι διαθέσιμο και σε κατόχους κινητών με λειτουργικό Android.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.