XBLOG logo @2x

Bye Bye ΟΤΕ

Vivodi TelefonetΑπό τον Δεκέμβριο του 2005 είμαι κάτοχος σύνδεσης adsl. Ξεκίνησα με σύνδεση Vivodi ΑΡΥΣ (μέσω ΟΤΕ δηλαδή) δε θυμάμαι σε τι ταχύτητα. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρα το dsl cube και έκανα αίτηση για σύνδεση στα 512 Μbps μέσω του δικτύου της Vivodi (shared LLU). Μετά το πρώτο 5μηνο ανανέωσα για άλλους 7 μήνες, οι οποίοι συμπληρώνονται στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αύριο θα κάνω αίτηση για το πρόγραμμα Telefonet με το οποίο:

1. Διατηρώ το νούμερό μου αλλά φεύγω από τον ΟΤΕ
2. Έχω ταχύτητα (μέχρι) 10 Mbit
3. Έχω απεριόριστες κλήσεις σε αστικά/υπεραστικά
4. Αυτά με 35 ευρώ/μήνα

Το μόνο κακό είναι ότι θέλει γύρω στις 35 εργάσιμες ημέρες για την ενεργοποίηση, γιατί από shared LLU που είναι η γραμμή μου τώρα, πρέπει να περάσω σε full LLU, που σημαίνει ότι πλέον θα είμαι εξ΄ ολοκλήρου στο δίκτυο της Vivodi. Το καλό είναι ότι δε θα μείνω καθόλου χωρίς internet, ακόμα και να μην έχει ενεργοποιηθεί το Telefonet στις 3 Σεπτέμβρη που λήγει η προπληρωμένη μου σύνδεση θα πληρώσω 25 ευρώ για τον επόμενο μήνα χρήσης της adsl (μετά τη λήξη του προπληρωμένου συνεχίζει με μηνιαία χρέωση).

Τέτοιες προσφορές έχουν και οι άλλες εταιρείες, απλά μένω στη Vivodi γιατί αν ήθελα να αλλάξω εταιρεία θα έμενα τουλάχιστον ένα δίμηνο χωρίς internet, μέχρι να γίνει η διακοπή από τη Vivodi και η ενεργοποίηση στη νέα εταιρεία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.