XBLOG logo @2x

Πώς καταλαβαίνεις ότι πλησιάζουν οι γιορτές; Aπό τις εφημερίδες!

Σχεδόν ίδιο post είχα κάνει και πέρυσι τέτοιες μέρες, όπου έγραφα ότι καταλαβαίνεις ότι πλησιάζουν οι γιορτές και από τις εφημερίδες, οι οποίες -ειδικά οι κυριακάτικες εκδόσεις- είναι γεμάτες από διαφημιστικά! Σε σημείο να είναι πιο χοντρό το πακέτο με τα διαφημιστικά, παρά η ίδια η εφημερίδα!

Κάθε Κυριακή διαβάζω Πρώτο Θέμα, ρίχνω και μια ματιά στις άλλες εφημερίδες στις online εκδόσεις τους, αλλά Θέμα διαβάζω σταθερά.

Πέρυσι λοιπόν είχα γράψει μία Κυριακή που η εφημερίδα είχε μέσα 12 διαφημιστικά, με είδη κινητής τηλεφωνίας, ρολόγια, παιχνίδια κλπ! Την Κυριακή που μας πέρασε η εφημερίδα είχε 7 διαφημιστικά, αρκετών σελίδων μπορώ να πω το κάθε ένα.

Συγκεκριμένα:
Wind (70 σελίδες)
Πλαίσιο (47 σελίδες)
Multirama (47 σελίδες)
Microland (10 σελίδες)
Media Markt
Ράδιο Κορασίδη
– Ρούχα και εξοπλισμός Polo

Στα τελευταία τρία διαφημιστικά δεν αναφέρω αριθμό σελίδων γιατί ήταν κατά πολύ λιγότερες. Άντε λοιπόν καλές γιορτές να έχουμε! Και προσοχή στα έξοδα και την καταναλωτική μανία αυτή την περίοδο. Όλοι θέλουν να μας φουσκώσουν το μυαλό, να αγοράσουμε τα πάντα, κινητά, ηλεκτρικά είδη, ρούχα, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

Δεν αξίζει να χρεωθείτε ακόμα ένα καταναλωτικό δάνειο ή ακόμα μία πιστωτική απλά για 1-2 αγορές παραπάνω. Συγκρατηθείτε γιατί μετά οι τράπεζες δεν αστειεύονται…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.