XBLOG logo @2x

Τέλος η υπηρεσία InClicks του in.gr

Αυτό το μήνυμα βλέπουν πλέον όσοι επισκέπτονται τη σελίδα της διαφημιστικής υπηρεσίας InClicks του in.gr, η οποία απ΄ ότι φαίνεται δε σημείωσε την επιτυχία που περίμεναν στον ΔΟΛ κι έτσι έφτασε στο τέλος της.

Θυμίζω ότι η υπηρεσία ήταν σαν το Google AdWords, δηλαδή εμφάνιζε τις διαφημίσεις των διαφημιζόμενων στις αναζητήσεις της μηχανής του in.gr, μόνο που χρέωνε τους διαφημιζόμενους κάθε φορά που εμφανιζόταν η διαφήμιση και όχι κάθε φορά που κάποιος έκανε κλικ στη διαφήμιση, όπως γίνεται στο AdWords της Google. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του τέλος της υπηρεσίας, το in.gr ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας με το Google AdWords.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Από τις 03/12/2007 το in.gr εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Google και την υπηρεσία AdWords. Όσοι επιθυμείτε να συνεχίσετε τη διαφήμισή σας στο in.gr, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία AdWords. Οι διαφημίσεις που θα δημιουργήσετε θα εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες του in.gr ανάλογα με τις λέξεις κλειδιά που θα δηλώσετε.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.