XBLOG logo @2x

Κυκλοφόρησε το Samsung S8300 Ultra Touch

Το Samsung S8300 Ultra Touch έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά. Το Samsung S8300 εμφανίστηκε σε διάφορα site στο διαδίκτυο στα τέλη Δεκεμβρίου και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις, κυρίως λόγω της κάμερας του, καθώς και της πολύ ωραίας του εμφάνισης.

Μολονότι το Ultra Touch ουσιαστικά διαδέχεται το Soul, δεν δείχνει να κρατάει κάποια από τα εξωτερικά του γνωρίσματα. Σίγουρα το μεγαλύτερο μειονέκτημα για το Soul ήταν η δεύτερη οθόνη αφής η οποία εκτελούσε χρέη «πολυπλήκτρου», αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του κινητού είναι σίγουρα η άκρως εντυπωσιακή οθόνη αφής 2,8″ που διαθέτει, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης WQVGA. Ευτυχώς με την ενσωμάτωση της οθόνης αφής στο Ultra Touch, η Samsung εγκατέλειψε την ιδέα του «πολυπλήκτρου».

Όπως όλα τα High-End κινητά της Samsung, έτσι κι αυτό δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει κάμερα 8 Megapixels με λειτουργία autofocus. Εκτός από την πολύ καλή κάμερα, το S8300 διαθέτει δέκτη GPS και υποστηρίζει ταχύτητες HSDPA.

Επίσης μπορεί να αναπαράγει αρχεία DivX, διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, bluetooth 2.1, καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD.

Δυστυχώς, το νέο S8300 δεν διαθέτει Wi-Fi, πράγμα αρκετά δυσάρεστο για τέτοιου είδους τηλέφωνα.

Η τιμή του τηλεφώνου είναι 459 ευρώ (plaisio.gr) και εγώ προσωπικά θα σας συμβούλευα να περιμένετε λίγο πριν το αγοράσετε, μιας και η Samsung συνήθως ρίχνει τις τιμές των τηλεφώνων της μετά από λίγο καιρό.

Samsung S8300 Ultra Touch

Samsung S8300 Ultra Touch

Samsung S8300 Ultra Touch

[via myphone]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.