XBLOG logo @2x

Έρχεται η 2η Διεθνής Έκθεση Εξοικονόμησης & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Πριν από μερικούς μήνες, τον Απρίλιο αν θυμάμαι καλά, έγινε στην Ελλάδα η 1η Διεθνής Έκθεση Εξοικονόμησης & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τον τίτλο Energy ReS ’07, στις εγκαταστάσεις του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Είχα πάει μαζί με δύο φίλους, γιατί υπήρχε ενδιαφέρον για εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων στο ξενοδοχείο που έχει η οικογένεια του ενός, αλλά και γιατί και οι δύο τελειώνουν Μηχανολογία ενεργειακό τομέα και ήθελαν να δουν από πιο κοντά αυτά τα συστήματα και να πάρουν μία γενικότερη γεύση από το χώρο.

Είχα μαζέψει μάλιστα αρκετά φυλλάδια από εταιρείες του χώρου και ήθελα να τα ψάξω λίγο και να έκανα post με διάφορες πληροφορίες, λεπτομέρειες κλπ, αλλά κάπου ξεχάστηκαν και μετά νομίζω πετάχτηκαν καταλάθος, δε θυμάμαι. Μου έστειλαν πριν από μερικές μέρες newsletter ότι η έκθεση θα ξαναγίνει και το 2008, 10 με 13 Απριλίου, οπότε έτσι παίρνω την ευκαιρία να το ποστάρω, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει και μένετε εκτός Αθηνών, να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να τη δείτε από κοντά.

Στην Energy ReS ’08 θα συμμετάσχουν ελληνικές και διεθνείς εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες που έχουν να κάνουν με παροχή ενεργειακών υπηρεσιών, συντήρηση και διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων, αλλά και μελετητικά γραφεία, φορείς πιστοποίησης, τράπεζες και χρηματοδοτικοί φορείς, ασφαλιστικές εταιρείες, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, ερευνητικά κέντρα, εκπαιδευτικά ιδρύματα κλπ.

Είναι μία καλή ευκαιρία σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε και σας ενδιαφέρουν:

– Συστήματα, τεχνολογίες, και υπηρεσίες εξοικονόμησης και ορθολογικής διαχείρισης ενέργειας στον κτιριακό τομέα (κατοικίες, ξενοδοχεία, μεγάλα κτίρια γενικά), στη βιομηχανία (αυτοματισμοί,συμπαραγωγή ηλεκτρισμού, θερμότητας κτλ) και στις μεταφορές (μέσα μαζικής μεταφοράς, υβριδικά αυτοκίνητα)

– Συστήματα, τεχνολογίες και υπηρεσίες παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως είναι η αιολική ενέργεια, η ηλιακή ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά, μικρά υδροηλεκτρικά, βιομάζα και βιοκαύσιμα (ενεργειακές καλλιέργειες και τεχνολογίες), γεωθερμική ενέργεια, κυματική ενέργεια, υβριδικές εφαρμογές, τεχνολογίες υδρογόνου-κυψέλες καυσίμου κτλ.

– Συστήματα, τεχνολογίες και υπηρεσίες παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον μέσω ανακύκλωσης, ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων και άλλων συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.