XBLOG logo @2x

LG KM900 Arena: Δικό σας με 409 ευρώ

Η LG Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα την παρουσίαση του KM900 Arena, του multimedia κινητού στις ιδανικές διαστάσεις 105,9 x 55,3 x 11,95 με ανθεκτικό τζάμι στην οθόνη αφής που προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες ήχου και εικόνας μέσα από το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface που διαθέτει.

Το Arena είναι εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα multimedia χαρακτηριστικά, το πρώτο και μοναδικό multimedia κινητό στην παγκόσμια αγορά που χρησιμοποιεί Dolby Mobile και αποδίδει την απόλυτη surround sound εμπειρία βίντεο και ήχου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής 3″ WVGA έχει ανάλυση τέσσερις φορές καλύτερη από την QVGA, που σημαίνει ότι εξασφαλίζει άψογη αναπαραγωγή ταινιών DVD DivX ή Xvid.

“Αυτό που κάνει το Αrena τόσο ξεχωριστό είναι το τριασδιάστατο διαδραστικό S-Class User Interface, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο” δήλωσε ο Dr Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company και συνέχισε: “Σε έρευνα καταναλωτών που πραγματοποιήσαμε, είδαμε ότι οι καταναλωτές δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα τωρινά interfaces. Ήθελαν ένα πιο απλό, γρήγορο και ευχάριστο τρόπο για να χρησιμοποιούν τα πολυμέσα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Εμείς κάναμε την επιθυμία τους πράξη με το νέο S-Class UI, το οποίο θα θέσει νέα standards για τα κινητά τόσο σε επίπεδο χρηστικότητας όσο και σε επίπεδο διασκέδασης”.

Ειδικότερα, το S-Class UI του Arena είναι σχεδιασμένο για να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της οθόνης αφής παραλείποντας τα περιττά μενού και τις πολλές κινήσεις. Έτσι, απλοποιείται η αναζήτηση στις επαφές και τις multimedia εφαρμογές, καθιστώντας το Arena ιδανικό ακόμη και για τον παραδοσιακό χρήστη που αισθάνεται πιο άνετα με την «αναλογική» εμπειρία. Η λειτουργία Reel Scrolling «ξεδιπλώνει» τα μενού σαν κινηματογραφική μπομπίνα, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να επιλέξει την κάθε εφαρμογή με ένα μόνο άγγιγμα. Η προηγμένης τεχνολογίας 5 Megapixels κάμερα του Arena, λειτουργεί με ένα διαδραστικό πλήκτρο επάνω στην οθόνη, ίδιο με αυτό των φωτογραφικών μηχανών, αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

To interface του βασίζεται σε ένα τρισδιάστατο κυβικό μενού πλοήγησης, επιτρέποντας έτσι περισσότερες συντομεύσεις, με αποτέλεσμα την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες με ένα μόνο άγγιγμα! Η άμεση τρισδιάστατη μετάβαση στα διάφορα μενού επιτυγχάνεται χάρη στον ιδανικό συνδυασμό της καινοτομικής τεχνολογίας S-Class UI της LG και του πανίσχυρου επεξεργαστή AMD.

Η λειτουργία Floating Image Gallery διευκολύνει την προβολή και πρόσβαση φωτογραφιών όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε οριζόντια θέση, ενώ η ποικιλία χρωμάτων στα γραφικά του Arena το μετατρέπει σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό κινητό τηλέφωνο.

Το αναλογικό ξυπνητήρι αφής και το ραδιόφωνο δίνουν την αίσθηση στο χρήστη ότι μετακινεί τους δείκτες ενός ρολογιού ή τη βελόνα του ραδιοφώνου, ενώ με τη δυνατότητα εγγραφής D1, το Arena μπορεί να αναπαράγει βίντεο με ανάλυση καλύτερη και από αυτή που απολαμβάνει κανείς σε μία τηλεόραση κανονικού μεγέθους.

Με την εσωτερική μνήμη 8 GB και την δυνατότητα επέκτασης έως 40 GB μέσω κάρτας μνήμης microSD, το Arena μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες τραγούδια και φωτογραφίες.

Τα αρχεία ήχου, εικόνας και βίντεο του Arena μπορεί εύκολα να τα μοιραστεί ο χρήστης μέσω blogs, χάρη στην 3G HSDPA 7,2 τεχνολογία και τη δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης τις υπηρεσίες Google Mobile που περιλαμβάνουν αναζήτηση στο Internet, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Blogs, A-GPS και geo-tagging υπηρεσίες.

Το Arena είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην τιμή των 409 ευρώ, σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.