XBLOG logo @2x

Sony Ericsson W715 αποκλειστικά από την Vodafone

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται, το νέο Sony Ericsson W715. Ουσιαστικά μιλάμε για το δίδυμο αδερφάκι του Sony Ericsson W705, αλλά με κάποιες βελτιώσεις και το αποκλειστικό σηματάκι της Vodafone.

Το νέο W715 έρχεται πλέον εξοπλισμένο με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και το αδερφάκι του W705, συν δέκτη GPS και το απαραίτητο λογισμικό της Vodafone.

Κατά τα άλλα έχουμε οθόνη 2,4″ QVGA ανάλυσης, ικανή να απεικονίσει 256 χιλιάδες χρώματα, κάμερα με ανάλυση 3,2 Megapixels, με δυνατότητα αυτόματης εστίασης, καθώς και ραδιόφωνο με RDS.

Η υποστήριξη της ασύρματης τεχνολογίας Wi-Fi ίσως αποδειχθεί χρήσιμη, αν σκοπεύετε να κατεβάσετε μουσικά αρχεία από το κινητό σας.

Λειτουργίες όπως το Sense Me και το Shake Control (αλλαγή τραγουδιού με την κίνηση του κινητού) δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από ένα High End Walkman κινητό. Το W715 μπορεί να μην διαθέτει αρκετή εσωτερική μνήμη (μόλις 120 MB), ωστόσο διαθέτει υποδοχή καρτών μνήμης Μ2.

Τέλος, το Sony Ericsson W715 διαθέτει αισθητήρα για την αυτόματη περιστροφή της οθόνης από landscape mode σε portrait mode και αντίστροφα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.