XBLOG logo @2x

Netbook για γυναίκες: HP Vivienne Tam Special Edition

Η HP συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια Vivienne Tam και λανσάρει το φορητό υπολογιστή HP Vivienne Tam Special Edition. Το νέο netbook διακρίνεται κυρίως για την κομψή του εξωτερική εμφάνιση, καθώς και το κόκκινο χρώμα του που κυριαρχεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του netbook.

Το HP Vivienne Tam Special Edition προκάλεσε αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού στο λανσάρισμα που πραγματοποιήθηκε στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Σίγουρα το συγκεκριμένο netbook θα αποτελέσει αντικείμενο πόθου για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

Η HP είναι η πρώτη εταιρία υπολογιστών που συνεργάζεται με μία σχεδιάστρια μόδας παγκοσμίου φήμης και συνδυάζει τη μόδα σε ένα netbook μοναδικού design και υπεροχής.

Ο ψηφιακός «φάκελος» HP Vivienne Tam Special Edition απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που επιθυμεί ένα top gadget χωρίς να αποχωρίζεται το στυλ σε κάθε πτυχή της πολύπλευρης ζωής της. Η Tam, εκτός από τον σχεδιασμό του ίδιου του  netbook, έχει αναλάβει και τον σχεδιασμό τω ν αξεσουάρ του.

Το HP Vivienne Tam Special Edition αποτελεί μία μοναδική έμπνευση design, κομψότητας και μεγάλης λειτουργικότητας στη χρήση. Η επάνω επιφάνεια του netbook, εκτός από το αστραφτερό κόκκινο χρώμα, ξεχειλίζει από άνθη παιώνιας που είναι και το εθνικό λουλούδι της Κίνας. Το μοτίβο της παιώνιας αποτελεί μια μοναδική μίξη Ασιατικών και Δυτικών πολιτισμών, αρχαίου και σύγχρονου στυλ, τεχνολογίας και μόδας, το οποίο φθάνει στο εσωτερικό του netbook μέχρι το πληκτρολόγιο.

Με το netbook προσφέρεται επίσης μια υφασμάτινη θήκη που βοηθά στο να προστατεύεται η εξωτερική επιφάνεια όταν ο υπολογιστής μεταφέρεται σαν τσάντα – φάκελος.

Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 479 ευρώ.

HP Vivienne Tam Special Edition

HP Vivienne Tam Special Edition

HP Vivienne Tam Special Edition

HP Vivienne Tam Special Edition

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.