XBLOG logo @2x

Βίντεο: Δείτε όλες τις παρουσιάσεις από το GGD #8

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε to 8o Girl Geek Dinner (GGD) στο ξενοδοχείο Electra Palace. Την πρώτη παρουσίαση έκανε η Βίκυ Κουμάντου, που μας μίλησε για το tastefull.wordpress.com, πώς το ξεκίνησε, τι πέτυχε μέσω αυτού και τι μελλοντικά σχέδια έχει. Στη συνέχεια μας μίλησε η Δρ Έλλη Παγουρτζή, πρόεδρος του ΔΣ του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, η οποία παρουσίασε κάποια στοιχεία σχετικά με το internet στην Ελλάδα και τη χρήση του από άνδρες και γυναίκες.

Την τρίτη κατά σειρά, μεγαλύτερη αλλά και καλύτερη (κατά τη γνώμη μου) παρουσίαση έκανε η Ελένη Μιλτσακάκη, που ήρθε από την μακρινή Πενσυλβάνια ειδικά για το GGD. Μας μίλησε για το “Choosito”, μία υπηρεσία που αποτελεί το επόμενο βήμα στις μηχανές αναζήτησης και που θα δούμε σύντομα online.

Τέλος, η Alice Κοροβέση μας μίλησε για το Animoto, μία έξυπνη online υπηρεσία που αναλαμβάνει να κάνει βίντεο τις φωτογραφίες που θα ανεβάσουμε, ενώ η Βίκη Κολοβού μας έδειξε πόσο εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε slide shows με διάφορες υπηρεσίες στο internet και γενικά να παίξουμε με τις φωτογραφίες μας.

Η κάμερα του xblog.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όλες τις παρουσιάσεις! Δείτε τις παρακάτω…

Βίκυ Κουμάντου (tastefull.wordpress.com)

Έλλη Παγουρτζή (Παρατηρητήριο για την ΚτΠ)

Ελένη Μιλτσακάκη (Choosito)

Alice Κοροβέση & Βίκη Κολοβού (Animoto κλπ)

Δυστυχώς, λίγα δεύτερα αφότου ξεκίνησε την παρουσίασή της η Βίκη Κολοβού για τις υπηρεσίες που μπορούμε να κάνουμε διάφορα με τις φωτογραφίες μας, τελείωσε η μπαταρία και σταμάτησε το βίντεο.

[photo by mtzempelikou]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.