XBLOG logo @2x

Sony Ericsson T303: Η καλύτερη επιλογή κάτω από 90 ευρώ

Ένα από τα ωραιότερα κινητά που έχω εντοπίσει τον τελευταίο καιρό στα καταστήματα είναι το μικρούλι Sony Ericsson T303. Μπορεί να μη διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά η κομψότητά του, ο σχεδιασμός του και το μικρό του μέγεθος σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Το νέο slide up κινητό Τ303 της Sony Ericsson συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα σας διευκολύνουν με την απλότητα στη χρήση τους. Τόσο σε μαύρη όσο και σε ασημί απόχρωση, το T303 παραμένει εξίσου εντυπωσιακό και στιλάτο.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω μπορεί να μην διαθέτει την τελευτία λέξη της τεχνολογίας, ωστόσο οι δυνατότητες του είναι υπεραρκετές για έναν μέσο χρήστη. Εξοπλισμένο με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, το T303 θα σας απαλλάξει από τα καλώδια και θα κάνει πιο εύκολη τη σύνδεση του τηλεφώνου με άλλες συσκευές, καθώς και τον προσωπικό σας υπολογιστή.

Η φωτογραφική του 1,3 Megapixels σίγουρα δεν είναι η καλύτερη που έχουμε συναντήσει σε κινητά τηλέφωνα, ωστόσο θα σας ικανοποιήσει αρκετά αν προβάλετε τις φωτογραφίες σας στην οθόνη του τηλεφώνου.

Απλό στην χρήση και πλήρες σε λειτουργίες, θα σας κρατήσει συντροφιά όλες τις ώρες τις ημέρας, μέσω των Java παιχνιδιών του, αλλά και με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο για ατελείωτη μουσική διασκέδαση. Με τη δυνατότητα δημιουργίας των προσωπικών σας ρυθμίσεων, βάλτε σαν ήχο κλήσης το αγαπημένο σας ringtone ή MP3 τραγούδι και δώστε του μια “νότα” από τον δικό σας χαρακτήρα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το T303 είναι μια συσκευή που κοστίζει αρκετά λιγότερο από 90 ευρώ και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.