XBLOG logo @2x

Mobile Internet με Κάρτα: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα πακέτα των Cosmote, Vodafone, Wind

Και οι τρεις εταιρίες διαθέτουν πλέον πακέτα Mobile Broadband με Κάρτα, για να έχετε internet χωρίς συμβόλαια, πάγια και δεσμεύσεις, στο laptop ή το netbook στις διακοπές σας ή όποτε λείπετε εκτός σπιτιού ή γραφείου για όσο διάστημα θέλετε εσείς! Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα!

Vodafone ΚαρτοInternet

Vodafone ΚαρτοInternetΑν είσαι νέος χρήστης και δεν έχεις ας πούμε το USB modem – στικάκι της Vodafone από κάποιο συμβόλαιο για Mobile Internet που είχες ενδεχομένως στο παρελθόν, θα πρέπει να αγοράσεις το πακέτο σύνδεσης που περιέχει και το USB modem, το οποίο θα σου κοστίσει 49 ευρώ και παρέχει:

  • USB modem τύπου K3365 με μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης τα 3.6 Mbps
  • Κάρτα SIM
  • Οδηγό χρήσης της υπηρεσίας
  • Κάρτα πρόσβασης στο internet για 10 ημέρες

Για όσους διαθέτουν το στικάκι, η εταιρία διαθέτει απλό πακέτο στην τιμή των 19 ευρώ, που περιέχει κάρτα SIM, οδηγό χρήσης της υπηρεσίας και κάρτα πρόσβασης στο internet για 10 ημέρες. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 η Vodafone έχει ειδική προσφορά και δίνει 10% περισσότερο χρόνο στο internet. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone ΚαρτοInternet με ένα κλικ εδώ!

WIND Mobile Broadband με Κάρτα

WIND Mobile Broadband με ΚάρταΤο πακέτο Mobile Broadband με Κάρτα της WIND κοστίζει 34,90 ευρώ και περιέχει:

  • USB στικάκι
  • Κάρτα SIM
  • Καρτούλα για πρόσβαση στο ίντερνετ για 7 ημέρες (12 GB).

Από εκεί και πέρα, μετά τις 7 ημέρες μπορείτε να ανανεώσετε το χρόνο πρόσβασης στο ίντερνετ, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τον χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού σας. Για περισσότερες πληροφορίες για το WIND Mobile Broadband με Κάρτα κάντε κλικ εδώ!

COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα

COSMOTE Internet On The Go με ΚάρταΣε δύο πακέτα σύνδεσης διαθέτει το δικό της πακέτο “Internet On The Go με Κάρτα” η COSMOTE:

  1. SIM Pack, αξίας 20€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM και σύντομες οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας
  2. Full Pack, αξίας 50€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της εταιρίας).

Η πρόσβαση στο ίντερνετ παρέχεται με δυνατότητες διαφορετικών ορίων χρήσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο πάσο χρόνου πρόσβασης με τη χρέωση που επιθυμούν. Η ανανέωση του υπολοίπου του λογαριασμού του συνδρομητή γίνεται με φυσικές κάρτες ανανέωσης αξίας 10 ευρώ και άυλες αξίας 5, 10 και 30 ευρώ. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα για το COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα.

Αυτά είναι τα διαθέσιμα πακέτα σύνδεσης των τριών εταιριών, Cosmote, Vodafone και Wind, για όσους θέλουν ίντερνετ χωρίς συμβόλαιο, πάγιο και δεσμεύσεις. Είδατε τα χαρακτηριστικά και τις παροχές κάθε πακέτου, οπότε η απόφαση πλέον είναι δική σας!

Προσωπικά, έχω στις διακοπές μου και χρησιμοποιώ τα πακέτα “Vodafone ΚαρτοInternet” και “COSMOTE Internet On The Go με Κάρτα”, οπότε επιστρέφοντας στο τέλος Αυγούστου θα ακολουθήσει post με τις εντυπώσεις και τα σχόλιά μου από τη χρήση τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.