XBLOG logo @2x

Πρώτη [και τελευταία] επαφή με κινέζικο κινητό!

Μάλλον θα πρέπει να είναι το πρώτο hands on κινέζικου κινητού τηλεφώνου σε ελληνικό blog! Πριν από μερικές ημέρες επικοινώνησε μαζί μας στέλεχος εταιρίας από την Κίνα και μας έστειλε το κινητό τηλέφωνο που παράγουν αυτή την περίοδο!

Το κινητό είναι το “P111”, αποτελεί δημιουργία της εταιρίας “AIO” και κυκλοφορεί στην κινεζική αγορά από τον περασμένο Μάιο.

Φυσικά, ήρθε χωρίς ούτε ένα manual με βασικές οδηγίες χρήσης, οι οποίες είναι απαραίτητες, αφού με το που ανοίγεις το κινητό τα βλέπεις όλα… κινέζικα! Γι΄αυτό και δεν το κράτησα ανοιχτό πάνω από 10 δευτερόλεπτα.

Κρατώντας το κινητό στα χέρια μου [για λίγο], περισσότερο θυμίζει ψεύτικο κινητό – παιχνίδι για παιδιά, παρά αληθινό κινητό. Η οθόνη μη σας ξεγελάει που φαίνεται έτσι μεγάλη, καθρέφτης είναι, η οθόνη είναι μόλις 2 ιντσών με ανάλυση μόλις 176 x 220 pixels. Διαθέτει επίσης κάμερα 3 MP, ενώ το κινητό είναι Dual SIM, μπορείτε δηλαδή να έχετε σε αυτό δύο κάρτες SIM με δύο αριθμούς σας.

Αυτά είναι αρκετά νομίζω, δε χρειάζεται να αναφέρω τίποτα περισσότερο. Από βδομάδα να μην ξεχάσω να το πάω σε κάποιο κοντινό μου κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να το πετάξω στον πύργο με τα κινητά που πάνε για ανακύκλωση.

Ακολουθούν hands on φωτογραφίες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.