XBLOG logo @2x

Κλήρωση: Δείτε ποιος/α κερδίζει το Nokia N900!

Έφτασε η ώρα να μάθουμε ποιος ή ποια κερδίζει το Nokia N900, ευγενική προσφορά της Nokia Ελλάδας για τα 5 χρόνια λειτουργίας του XBLOG! Δείτε το βίντεο με την κλήρωση και μείνετε συντονισμένοι εδώ στο xblog.gr γιατί έρχονται κι άλλα δώρα!

Συνολικά είχαμε 375 έγκυρες συμμετοχές. Η κλήρωση, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, έγινε με τη βοήθεια του random.org και η τυχερή που κερδίζει το Nokia N900 είναι η “xaroula” που άφησε το σχόλιο #144, γράφοντας «Χρόνια Πολλά!! Καλή συνέχεια!!». Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί ήδη με email σχετικά με την παραλαβή του δώρου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Nokia Ελλάδας για την προσφορά του δώρου. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι η εταιρία προσέφερε δύο κινητά Nokia N900, ωστόσο το ένα προτίμησα να το δώσω στον Δημήτρη Τσούνη, έναν νέο συντάκτη του xblog.gr, ο οποίος γράφει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα στο blog μας χωρίς αμοιβή.

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Ευχετήρια κάρτα της Nokia για τα 5 χρόνια λειτουργίας του XBLOG.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.