XBLOG logo @2x

Οι καλύτερες Προσφορές βρίσκονται στο Internet

Δύσκολοι καιροί, όλο και περισσότερο προσέχουμε πολύ σε ποιες αγορές ξοδεύουμε τα χρήματά μας, ψάχνοντας για τις καλύτερες προσφορές, με σύμμαχό μας πολλές φορές το internet. Πού θα βρείτε όμως τις καλύτερες προσφορές online;

Το μόνο ελληνικό site με προσφορές που γνώριζα μέχρι πριν μερικές μέρες ήταν το Prosfor.es του Νίκου Αναγνώστου, ωστόσο τον τελευταίο μήνα είδα ότι έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους άλλα ένα-δύο, ενώ ετοιμάζεται ακόμα ένα, οπότε θεώρησα καλό να τα συμπεριλάβω όλα μαζί σε αυτό το post.

  • Prosfor.es: Η υπηρεσία μετράει περίπου ένα χρόνο λειτουργίας και δημιουργήθηκε μέσα σε δύο ημέρες από τους Νίκο Αναγνώστου και Θοδωρή Κάργα  με την συνδρομή των Θ. Σαπουντζή και Δ. Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια του 2ου  Athens Startup Weekend στο Innovation Center της Microsoft. Η ομάδα αλλά και οι χρήστες του Prosfor.es καταχωρούν σε αυτό καθημερινά προσφορές που έχουν να κάνουν με υπολογιστές, ήχο-εικόνα, τηλεφωνία, αυτοκίνητα, σπίτι, ομορφιά, ένδυση, τρόφιμα, παιχνίδια και πολλά άλλα!
  • Dealz.gr: Πρόσφατο σχετικά, αφού έχω λιγότερο από μήνα που το ανακάλυψα, το Dealz.gr μας υποδέχεται με motto το «Οι πιο ψαγμένες προσφορές είναι εδώ». To site ανήκει στο network της XPLAIN και σε αυτό θα βρείτε επιλεγμένες προσφορές από καταναλωτές με γνώμονα τους καταναλωτές. Αν και σχετικά νέο, το dealz έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυνατά με μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο, που καταχωρεί προσφορές σχετικά με νέες τεχνολογίες, είδη σπιτιού, βιβλία, ταξίδια, ψυχαγωγία και διάφορα άλλα.
  • DealDoctor.gr: Σε αυτό το site δεν θα βρείτε μεταξύ άλλων προσφορές για το σπίτι ή την ένδυση, αλλά αποκλειστικά προσφορές τεχνολογίας. Πολύ πρόσφατο, ξεκίνησε την λειτουργία του στις 27 Απριλίου 2010, ενώ ο… γιατρός που βρίσκεται πίσω από το DealDoctor.gr είναι ο Κώστας Βλαχάκης, γνωστός από το techblog. Μέχρι στιγμής περιέχει προσφορές για κινητά τηλέφωνα, ωστόσο λογικά σύντομα θα δούμε προσφορές και για άλλα τεχνολογικά προϊόντα να δημοσιεύονται στο site.
  • GoldenDeals.gr: Για την ώρα το μόνο που συναντάμε στην κεντρική σελίδα του GoldenDeals.gr είναι μία φόρμα για εγγραφή στο newsletter ώστε να ενημερωθούμε όταν τεθεί σε λειτουργία, αλλά και το μήνυμα: «To Golden Deals έρχεται να αλλάξει με συναρπαστικό τρόπο τις καταναλωτικές σας συνήθειες, με εκπτώσεις από 40% έως 90%  σε υπηρεσίες και προϊόντα». Το site ανήκει στην «Χρυσή Ευκαιρία» και αναμένεται σύντομα να τεθεί σε λειτουργία.

Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω; Γνωρίζετε κάποιο άλλο ανεπτυγμένο ή υπό ανάπτυξη ελληνικό site με προσφορές πάνω σε προϊόντα σχετικά με νέες τεχνολογίες, ένδυση/υπόδηση, σπίτι, αυτοκίνητα που μου ξέφυγε; Τα σχόλια είναι ανοιχτά για να το μοιραστείτε μαζί μας!

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.