XBLOG logo @2x

Συναυλία GETITNOW με την Καλομοίρα. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Τα εισιτήρια για την συναυλία του GETITNOW.gr με την Καλομοίρα το Σάββατο 8 Μαΐου στις 20:30 στο FUZZ Live Club μπορεί να κοντεύουν να εξαντληθούν, ωστόσο εμείς εξασφαλίσαμε 5 διπλές προσκλήσεις και σας τις χαρίζουμε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετέχετε στην κλήρωση είναι να αφήσετε σχόλιο συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα δείτε στο τέλος του post μέχρι την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 6 το απόγευμα! Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση, θα ανακοινωθούν οι νικητές, οι οποίοι και θα ειδοποιηθούν άμεσα με email, γι΄αυτό δώστε προσοχή να συμπληρώσετε σωστά το email σας (δεν δημοσιοποιείται).

Οι νικητές που θα λάβετε το σχετικό email την Τετάρτη το απόγευμα θα πρέπει να μας απαντήσετε άμεσα μέχρι την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραλαβή των διπλών προσκλήσεων για την συναυλία!

Καλή τύχη σε όλες και όλους και καλή διασκέδαση στους τυχερούς που θα κερδίσουν!

Εισιτήρια για την συναυλία συνεχίζουν να πωλούνται μέσα από το GETITNOW.gr στην τιμή των 5 ευρώ. Όλο το ποσό από τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Tip: Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους νέους διαγωνισμούς μας (θα ακολουθήσουν αρκετοί!) δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάνετε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας!

Update [6/5/2010 11:55]: Το GETITNOW.gr προχώρησε σε αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας με την Καλομοίρα, εξαιτίας των χθεσινών τραγικών γεγονότων, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.