XBLOG logo @2x

Foursquare και Προσφορές σε ελληνικά καταστήματα

Είναι αλήθεια ότι στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στο Foursquare, χρησιμοποιώντας το ελάχιστα, τις τελευταίες ημέρες όμως και ειδικά με το iPhone του έχω δώσει να καταλάβει για τα καλά!

Το «check-in» στο Foursquare όταν το χρησιμοποιείς πχ μέσα από τον browser του κινητού και όταν το χρησιμοποιείς μέσα από το iPhone application δεν έχει καμία μα καμία σχέση! Με την εφαρμογή του Foursquare για iPhone, μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την υπηρεσία: Να δεις tips για το μέρος που σε ενδιαφέρει, να κάνεις check-in με ένα μόνο κλικ, να προσθέσεις κατάστημα που δεν υπάρχει επίσης με ένα κλικ.

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο post για το Foursquare, στο εξωτερικό είναι αρκετά τα καταστήματα που προσφέρουν διάφορες εκπτώσεις στους πελάτες τους όταν αυτοί τα επισκέπτονται πχ 3-4 φορές ή έχουν προσφορά για τον «δήμαρχο» (mayor) της τοποθεσίας στο Foursquare.

Στην Ελλάδα τι γίνεται όμως;

Με μία γρήγορη αναζήτηση διαπίστωσα ότι εκπτώσεις/προσφορές για τους χρήστες του Foursquare έχουν τα παρακάτω καταστήματα:

  • Akanthus: Για κάθε τέταρτο check-in που κάνετε μέσω Foursquare στο γνωστό club [foursquare link] που βρίσκεται στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας σας προσφέρεται ένα δωρεάν special Akanthus cocktail.
  • Amarilia: Το γνωστό ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη [foursquare link] για κάθε πέμπτο check-in που κάνει κανείς προσφέρει ένα free drink.
  • Αισθήσεις: Η κρεπερί που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη 19 στην Αθήνα [foursquare link] προσφέρει μία δωρεάν κρέπα με ό,τι υλικά θέλετε για κάθε πέμπτη φορά που κάνετε check-in.
  • Black Duck: Δεν είναι γνωστό αν το συγκεκριμένο cafe-restaurant [foursquare link] έχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά για τους χρήστες του Foursquare, ωστόσο η Βίκη με σχόλιό της σε post του away.gr αναφέρει ότι στο παρελθόν την έχουν κεράσει κάποιο ποτό επειδή είναι «δήμαρχος» στο χώρο.

Αν γνωρίζετε άλλα καταστήματα που έχουν αντίστοιχες προσφορές για τους χρήστες του Foursquare ενημερώστε μας με σχόλιο, συμπληρώνοντας την φόρμα που βλέπετε παρακάτω!

Υ.Γ.: Αν είστε μέλος στο Foursquare μπορείτε να με βρείτε και να με κάνετε «add» εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.