XBLOG logo @2x

Foursquare iPhone App, με νέο look και γρηγορότερο check-in

Χρησιμοποιείτε το Foursquare για να δίνετε το στίγμα σας όπου κι αν βρίσκεστε; Κάνετε «check-in» όποτε πάτε σε εστιατόρια, καφετέριες, club ή άλλα καταστήματα; Αν έχετε και iPhone ακόμα καλύτερα…

Το Foursquare application για το iPhone ανανεώθηκε [version 1.7] και πλέον περιμένει να το κατεβάσετε για να δείτε το πλήρως ανανεωμένο look της εφαρμογής και τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματωθεί στην εφαρμογή.

Τι κανούριο έχει η έκδοση 1.7 του Foursquare App;

  • Νέα ανανεωμένη εμφάνιση
  • Πιο γρήγορο check-in
  • Κατηγορίες στις τοποθεσίες
  • Εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό τοποθεσιών που έχετε βρεθεί

Το Foursquare iPhone App βρίσκεται στο App Store για δωρεάν download όσοι δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο. Όσοι το έχετε, λογικά θα είδατε ήδη την επισήμανση για να κάνετε το σχετικό update.

Σχετικά με το Foursquare

Πρόκειται για μία υπηρεσία geo-location, μέσω της οποίας έχετε την δυνατότητα να κάνετε check-in από το κινητό σας (αρκεί αυτό να μπορεί να συνδεθεί στο internet) σε διάφορα μέρη που επισκέπτεστε. Τα μέρη που θα συναντήσετε περισσότερο στο Foursquare είναι καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, club, μουσεία, μέχρι καταστήματα, εταιρίες, ακόμα και σπίτια!

Αν επισκεφθείτε μία τοποθεσία για πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να την καταχωρήσετε, ενώ αν υπάρχει ήδη καταχωρημένη από προηγούμενο χρήστη τότε θα χρειαστεί μόνο ένα κλικ για να δηλώσετε ότι είστε εκεί. Παράλληλα, άλλοι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να σας κάνουν «add», όπως γίνεται και στο Facebook κατά κάποιο τρόπο. Έτσι, οι φίλοι σας θα ενημερώνονται για τα μέρη που επισκέπτεστε εσείς και εσείς θα ενημερώνεστε για το που βρίσκονται οι φίλοι σας.

Διαβάστε περισσότερα για το Foursquare σε προηγούμενο xblog post: Foursquare: Tι είναι; Να το χρησιμοποιήσω ή όχι και γιατί;

Foursquare iPhone App

Foursquare iPhone App

Foursquare iPhone App

Foursquare iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.