XBLOG logo @2x

MAGENTA English-Greek Dictionary iPhone App

Το “MAGENTA English-Greek Dictionary Golden Version” είναι ένα από τα πληρέστερα αγγλο-ελληνικά λεξικά που κυκλοφορούν για iPhone και iPod touch…

Σε αυτό, κάθε είδος πληροφορίας παρουσιάζεται με διαφορετικό χρώμα, ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη και γρήγορη, να μπορείτε άμεσα να επικεντρώνεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή περιέχει και εξερευνητή λεξικών, το λογισμικό μέσω του οποίου αξιοποιούνται όλα τα λεξικά της ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ για iPhone και iPod touch. Το λεξικό περιέχει επίσης εκτεταμένη ορολογία επιστημών και επαγγελμάτων, ενώ σε αυτό είναι ενσωματωμένο ένα πλήρες λεξικό όρων πληροφορικής και internet με περισσότερα από 22.000 λήμματα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store [download link] στην τιμή των 19,99 ευρώ, ωστόσο για τους πρώτους πέντε που θα διαβάσουν το post και θα θελήσουν να κατεβάσουν το application εξασφάλισα promotional codes για δωρεάν download!

  • 67H7PKXR6FEM
  • 74WA3976KFFX
  • NLJJYNNK74H3
  • 6EATKEEJEKKH
  • PXWTTFR7NRNT

Προσοχή: Οι παραπάνω κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο αμερικανικό App Store.

Όσοι κατεβάσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους παραπάνω κωδικούς, αφήστε ένα σχόλιο για να κάνω update το post, γράφοντας και τις εντυπώσεις και τα όποια σχόλιά σας για το application αν είναι εύκολο.

MAGENTA English-Greek Dictionary

MAGENTA English-Greek Dictionary

MAGENTA English-Greek Dictionary

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.