XBLOG logo @2x

Wooz Διαγωνισμός, με δώρο Sony Ericsson Satio

Θέλετε να κερδίσετε ένα Sony Ericsson Satio, εκ των κορυφαίων φωτογραφικών κινητών – smatphone που κυκλοφορούν στην αγορά, με κάμερα 12 Megapixel;

Το Satio εκτός από αισθητήρα 12 Megapixel, διαθέτει λειτουργία Autofocus, Xenon και LED flash για εξαιρετικές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες λήψης, εύκολες και δύσκολες.

Το Wooz.gr εχει δύο Sony Ericsson Satio που περιμένουν 2 τυχερούς από εσάς να τα κάνουν δικά τους! Πώς; Μπαίνοντας σε αυτό το post και ανεβάζοντας την καλύτερη φωτογραφία που έχετε τραβήξει με κινητό τηλέφωνο!

Η υποβολή φωτογραφιών λήγει την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010, ενώ η κριτική επιτροπή του Wooz που αποτελείται από 4 μέλη του site και τον επαγγελματία φωτογράφο Κώστα Μητρόπουλο, θα επιλέξει τις 10 καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες θα δημοσιευτούν στο site την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010.

Αμέσως μετά τα εγγεγραμμένα μέλη του Wooz θα ψηφίσουν τις 2 καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες και θα βραβευτούν με ένα Sony Ericsson Satio η κάθε μία.

Η ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010.

Τον Δεκέμβριο παίξαμε αρκετά με το Satio εδώ στο xblog, δείτε μερικές Satio hands on φωτογραφίες, ενώ μην παραλείψετε να δείτε και τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με το Satio.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.