XBLOG logo @2x

Ρωτήστε την Μιλένα Αποστολάκη (υποψήφια ΠΑΣΟΚ Β΄Αθήνας)

Μιλένα Αποστολάκη, υποψήφια βουλευτής Β΄Αθήνας, ΠΑΣΟΚ

Η Μιλένα Αποστολάκη, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄Αθήνας, απάντησε θετικά στην πρότασή μας για συνέντευξη στο xblog.gr, με ερωτήσεις που θα υποβάλουν και οι αναγνώστες του xblog. Τα σχόλια σε αυτό το post είναι ανοιχτά για να αφήσετε ελεύθερα τις ερωτήσεις που θα θέλατε να της κάνετε! Εμείς θα την συναντήσουμε την επόμενη εβδομάδα για να απαντήσει σε όσες περισσότερες ερωτήσεις γίνεται on camera, ενώ αμέσως μετά θα μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο που θα ανέβει στο xblog.

Βιογραφικό – Σταθμοί της Μιλένας Αποστολάκη

– 1989: Εντάχθηκε στην Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας
– 1993: Εντάχθηκε στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, όπου υπηρέτησε έως το 1995.
– 2000: Στις εκλογές της 9ης Απριλίου εκλέχθηκε βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθήνας και στη συνέχεια της ανατέθηκε το υφυπουργείο Ανάπτυξης.
– 2001: Στο 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
– 2004: Με 175.567 εκλέχθηκε 1η βουλευτής Β΄Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ.- 2005: Εξελέγη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μετά από συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου τον Μάρτιο.

Ρωτήστε την!

Παρακάτω στα σχόλια μπορείτε να γράψετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στην Μιλένα Αποστολάκη. Η ίδια θα απαντήσει on camera σε συνάντηση που θα έχουμε μαζί της την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά θα δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.