XBLOG logo @2x

Γυάλινο Σπίτι ΙΚΕΑ

Το «Γυάλινο Σπίτι» της ΙΚΕΑ με οδηγό την φαντασία και την εξαιρετική αισθητική, μας εμπνέει μέσα από εκείνες τις Μικρές Αλλαγές που φέρνουν τη Μεγάλη Διαφορά στον χώρο μας και για τέταρτη συνεχή εβδομάδα μας φιλοξενεί στον μοναδικά δημιουργικό του κόσμο. Επισκεφθείτε από κοντά το «Γυάλινο Σπίτι» στην πλατεία Οδησσού στον Πειραιά και εμπνευστείτε από τις πρωτότυπες και ιδιαίτερες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης.

Η εξαιρετική κατασκευή έκλεισε τον τρίτο κύκλο παρουσίας του στον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος αφού αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλους τους διερχόμενους επιβάτες, αποσπώντας πραγματικά εντυπωσιακά και θετικά σχόλια. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου το «Γυάλινο Σπίτι» μετακομίζει στην πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού στον Πειραιά, με σκοπό να δώσει σε ακόμη περισσότερο κόσμο τη δυνατότητα να αντλήσει ιδέες και λύσεις για το σπίτι τους υιοθετώντας εύκολες και πρακτικές συμβουλές.

Το Γυάλινο σπίτι της ΙΚΕΑ συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέσα από την καθημερινή αλλαγή του περιεχομένου του. Έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα εναλλάσσονται σε ένα μοναδικό παιχνίδι δημιουργικότητας και φαντασίας. Στην πραγματικότητα μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές σε φωτιστικά, χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα προσθέτουν στον χώρο μας στυλ και αρμονία μέσα σε μία μόλις ημέρα!

Έως τα τέλη Οκτωβρίου, το γυάλινο σπίτι θα επισκεφθεί ακόμη ένα σημείο της Αττικής δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να εμπνευστούν την αλλαγή στον χώρο τους, απλά, γρήγορα και έξυπνα.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: 801 11 22 722
ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος
ΙΚΕΑ Κηφισός, Κηφισού 96, Αιγάλεω

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.