XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: Apple iPhone 4

Για αρκετές ημέρες είχαμε την ευκαιρία να “παίξουμε” με ένα iPhone 4, το οποίο μας παραχώρησε το “Πλαίσιο”, αφού ακόμα αναμένεται από μέρα σε μέρα να διατεθεί επίσημα και στη χώρα μας! Δείτε το hands on video που ετοιμάσαμε για εσάς!

Εν τάχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής A4 Chip, Οθόνη τεχνολογίας Retina 3,5” 960 x 640 pixels με contrast ratio 800:1, Κάμερα 5 Megapixel με LED flash, 5x Digital Zoom και εγγραφή HD Video 720p, Δωρεάν βιντεοκλήσεις από iPhone 4 σε iPhone 4 μέσω Wi-Fi, Χωρητικότητα 16/32 GB.

Αν με ρωτήσετε αν θα το αγόραζα ή όχι ειλικρινά δε ξέρω αν θα το έπαιρνα ή όχι, αν και περισσότερο αυτή τη στιγμή γέρνω προς το όχι, δεδομένου ότι έχω και το 3GS. Και αυτό γιατί δεν θεωρώ ότι οι προσθήκες στο iPhone 4 δικαιολογούν τα 600+ ευρώ που ακούγεται ότι θα διατεθεί στην ελληνική αγορά, αφού οι κυριότερες αλλαγές που έχει το νέο μοντέλο είναι η καλύτερη οθόνη και η καλύτερη κάμερα.

Κάτι που αξίζει να αναφέρω επίσης είναι ότι ο σχεδιασμός του iPhone 4 ξεφεύγει από τον… λεπτό σχεδιασμό που είχε το iPhone 3GS με τις καμπύλες του κλπ, κάτι που έκανε πολλές γυναίκες να το αγοράσουν. Έδειξα σε κάποιες από αυτές το iPhone 4 και η απάντησή τους στην ερώτηση αν θα το αγόραζαν ήταν “όχι”, λόγω του ότι εμφανισιακά το iPhone 4 είναι λίγο πιο χοντρό, ενώ και οι καμπύλες του iPhone 3GS έδωσαν τη θέση τους σε πιο έντονες γωνίες.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν οι γραμμές αυτού του post δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης του iPhone 4 στην ελληνική αγορά από την Cosmote και την Vodafone, αν και οι φήμες δίνουν και παίρνουν, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία για την τιμή του. Άλλοι λένε ότι θα διατεθεί τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου, άλλοι μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ ακούστηκε και ότι η Cosmote βγάζει τα πρώτα κομμάτια στην αγορά την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Μη χάσετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.