XBLOG logo @2x

ZTE nubia NeoAir VR: Μια μικρή κάμερα των €95 για μετάδοση βίντεο από το κινητό

Η ZTE ανακοίνωσε τη νέα κάμερα nubia NeoAir VR η οποία έρχεται με δύο φακούς και μικρό σώμα για να την κουβαλάτε παντού. Μόλις πραγματοποιήσετε μια λήψη μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας συνδέοντας την κάμερα μέσω του USB-C connector της στο Android smartphone σας.

Πιο αναλυτικά, η ZTE nubia NeoAir VR διαθέτει δύο φακούς τύπου fisheye με πεδίο θέασης 210 μοιρών ο καθένας. Η κάμερα μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφίες 360 μοιρών με ανάλυση 3.008 x 1.504, ενώ τα βίντεο μπορούν να εγγραφούν σε ανάλυση 2560 x 1280 pixels, ενώ το βάρος της αγγίζει τα μόλις 26.5gr και η διάμετρός της διαμορφώνεται στα 37.6mm.


Διαβάστε επίσης: ZTE Quartz: Το πρώτο smartwatch της εταιρίας με Android Wear 2.0


Μια ακόμα χρήσιμη λειτουργία της NeoAir VR είναι η δυνατότητα μετάδοσης βίντεο 360 μοιρών στο Facebook, το Twitter ή το YouTube αν την συνδέσετε στο κινητό σας. Για αυτή τη λειτουργία απαιτείται ελάχιστη μνήμη RAM 2 GB και υποστήριξη USB OTG στο κινητό σας, δύο πράγματα που διαθέτουν τα σημερινά smartphones των €200+.

Η τιμή της κάμερας έχει οριστεί στα CNY 699, δηλαδή €95, για την αγορά της Κίνας. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.