XBLOG logo @2x

ZTE Blade από την WIND [δείτε hands on photos]

Αυτό είναι το νέο ZTE Blade, ένα από τα πιο προσιτά Android smartphones που διατίθεται αποκλειστικά από την WIND εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Λίγο πριν το hands on video, δείτε hands on φωτογραφίες και μάθετε τα χαρακτηριστικά του!

Το ZTE Blade διαθέτει οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 800 x 480 pixels, κάμερα 3.2 Megapixel με αυτόματη εστίαση και λήψη βίντεο, GPS/A-GPS και φυσικά για την άνετη περιήγησή σας στο ίντερνετ υποστηρίζει 3G/HSDPA για ταχύτητες έως 7.2 Mbps και σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi.

Χάρη στο λειτουργικό Android 2.1 (τέλη Δεκεμβρίου 2010 – αρχές Ιανουαρίου 2011 θα πάρει αναβάθμιση σε Android 2.2) μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα όπως είναι το Facebook, το Twitter ή το Flickr, σε όλες τις υπηρεσίες της Google όπως Gmail, Google Maps ή G-Talk, ενώ στο Android Market θα βρείτε περισσότερες από 100.000 εφαρμογές και παιχνίδια δωρεάν!

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα WIND στην τιμή των 159 ευρώ, αν το αγοράσετε σκέτο χωρίς σύνδεση σε κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου.

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

ZTE Blade Wind

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.