XBLOG logo @2x

ZTE Axon 7 Max: Επίσημα με 3D οθόνη 6-ιντσών

Η τεχνολογία 3D πέρασε αλλά δεν άγγιξε στα smartphones, όμως η ZTE δοκιμάζει τη τύχη της με το νέο phablet ZTE Axon 7 Max. Το phablet εξοπλίζεται με μια 3D οθόνη που η ZTE αποκαλεί “Naked 3D” η οποία, όπως και σε άλλα smartphones, προβάλλει τρισδιάστατο περιεχόμενο χωρίς να απαιτεί από τον χρήστη να φοράει ειδικά γυαλιά. Έχει διαγώνιο 6 ίντσες και ανάλυση 1920 x 1080 pixels.

Το ZTE Axon 7 Max εξοπλίζεται επίσης με Qualcomm Snapdragon 625 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.0 GHz, Adreno 506 μονάδα γραφικών, μονάδα ήχου AK4962, 4 GB μνήμη RAM και 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα. Στο πίσω μέρος του έχει τοποθετηθεί επίσης ο αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Axon 7 Max είναι η οθόνη του, η ZTE έχει δώσει επίσης έμφαση και στις φωτογραφικές του ικανότητες. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία κάμερα με δύο αισθητήρες, 13-megapixel ο κάθενας, λέιζερ για αυτόματη εστίαση και διπλό LED flash. Μπροστά έχουμε μια 8-megapixels κάμερα για τις selfies.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το ZTE Axon 7 Max έχει μεταλλικό σώμα, θύρα USB Type-C, μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4,100 mAh, τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow με MiFavor 4.0 UI και υποστηρίζει τα δίκτυα 4G LTE. Όλα αυτά βέβαια έρχονται με ένα κόστος – θα κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 2 Νοεμβρίου σε τιμή 2999 yuan (περίπου €400).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.