XBLOG logo @2x

Zougla.gr, Εφαρμογή για Android smartphones

Το δικό του application για Android smartphones εγκαινίασε αυτές τις μέρες το Zougla.gr, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους Android κινητών να ενημερώνονται 24 ώρες το 24ωρο μέσα από αυτό το app…

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο Android smartphone αυτές τις μέρες στη διάθεσή μου για να δω πώς λειτουργεί live η εφαρμογή, ωστόσο είδα το βίντεο παρακάτω, στο οποίο φαίνεται η λειτουργία της εφαρμογής και νομίζω ότι είναι από τις πιο καλοφτιαγμένες εφαρμογές ελληνικών ΜΜΕ.

Όπως εύστοχα παρατηρεί και ο aritoni στο post του στο akouseto.gr, «Αν περιμένετε να δείτε έναν ακόμα custom made απλό reader που έχουν ακόμα και τα πιο μεγάλα ειδησεογραφικά Portal, θα διαψευστείτε αμέσως. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που εκμεταλεύεται ποικιλοτρόπως τα διάφορα δεδομένα και τις ειδήσεις του zougla.gr όπως για παράδειγμα τα πρωτοσέλιδα και τον καιρό».

Η ενημέρωση της εφαρμογής με τα πρόσφατα άρθρα είναι άμεση όταν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ υπάρχει και η offline δυνατότητα ανάγνωσης των άρθρων. Μέσω της εφαρμογής επίσης μπορείτε να φωτογραφίζετε ό,τι κρίνεται εσείς ότι αξίζει να δημοσιευτεί και να το στείλετε στην ομάδα του portal.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Android smartphone σας αρκεί να μπείτε στο Android Market απ΄το κινητό σας και να κάνετε αναζήτηση για “zougla”.

Zougla.gr Android App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.