XBLOG logo @2x

Zoo.gr App με Αστείες Φωτογραφίες για iPhone και iPad (οι 10 πρώτοι το κατεβάζετε δωρεάν!)

Η μεγαλύτερη συλλογή αστείων φωτογραφιών του Zoo.gr τώρα και στο iPhone ή iPad σας! Η εφαρμογή περιέχει περισσότερες από 15.000 αστείες φωτογραφίες (χωρισμένες σε 19 κατηγορίες) τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο iPhone/iPad σας και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook!

Κάθε εβδομάδα προστίθενται νέες φωτογραφίες στην εφαρμογή!

Το app θα το βρείτε στο iTunes στην τιμή των 0,79 ευρώ (download link), ωστόσο οι 10 πρώτοι που θα διαβάσετε αυτό το post και θα θελήσετε να κατεβάσετε το application στο iPhone ή το iPad σας μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω κωδικούς (redeem codes) που μας έστειλε η ομάδα του Zoo.gr ειδικά για τους αναγνώστες του XBLOG.gr!

Redeem Codes για να κατεβάσετε δωρεάν το app

  1. YKMJTLEPT6YY
  2. JW4M6X77HRJN
  3. FKAW6EXA7WJL
  4. X6KL6RYEJKMX
  5. XHAJYHJ396WA
  6. FY73WT4WFKA7
  7. 9PAKTPME97NT
  8. TMLWJXT4RJ79
  9. 4R9YW4ETJFHL
  10. R479LKFP63MK

Σημαντικό: Όσοι χρησιμοποιήσετε κάποιο κωδικό καλό είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω απ΄το post γράφοντας ποιον κωδικό χρησιμοποιήσατε, ώστε να μην δοκιμάσει κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει κωδικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε redeem code

Μπαίνετε στο App Store από το iPhone, το iPod touch ή το iPad σας, επιλέγετε “Featured” και κάτω-κάτω επιλέγετε “Redeem”. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί εισάγετε έναν από τους παραπάνω κωδικούς και κατεβάζετε το app δωρεάν!

Zoo.gr App με Αστείες Φωτογραφίες για iPhone και iPad

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.