XBLOG logo @2x

Το Despacito έγινε το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube

Το βίντεο-κλιπ του Despacito κατάφερε να γίνει το βίντεο στο YouTube με τις περισσότερες προβολές, εκθρονίζοντας το ‘See You Again ft. Charlie Puth’ του Wiz Khalifa που πρόσφατα έκλεψε τον τίτλο του πιο γνωστού βίντεο στο YouTube από το Gangnam Style του PSY.

Αυτή τη στιγμή, το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις τρεις δισεκατομμύρια προβολές. Το βίντεο-κλιπ του Despacito ανέβηκε πριν από εφτά μήνες στο YouTube, και κατάφερε να γίνει άμεσα hit στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα. Το ‘See You Again’ χρειάστηκε παραπάνω από δύο χρόνια για να εκθρονίσει το Gangnam Style τον προηγούμενο μήνα. Το Despacito κατάφερε να ξεπεράσει και τα δύο βίντεο τόσο γρήγορα επειδή αυτή τη περίοδο χρησιμοποιούν περισσότεροι άνθρωποι το YοuTube.

Ο Daddy Yankee σχολίασε:

I recognize the influence that the platform has. The music industry [has] changed. The rules of music have changed. And YouTube has a big responsibility, and I recognize it. Breaking the record is overwhelming, and I’m happy to keep [inspiring] others to do the same.

Το γεγονός ότι τα δύο μουσικά βίντεο κατάφεραν να ξεπεράσουν το Gangnam Style μέσα στις τελευταίες εβδομάδες αποδεικνύει την αύξηση στη χρήση του YοuTube. Το Despacito έχει παραμείνει για καιρό στη κορυφή των πιο γνωστών τραγουδιών και θα πρέπει να διατηρήσει τον τίτλο του κορυφαίου YοuTube βίντεο για καιρό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.