XBLOG logo @2x

Χριστούγεννα με ποικιλία Samsung smartphones με μεγάλη οθόνη στα καταστήματα Vodafone

Τα καταστήματα Vodafone δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και του mobile internet, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία σε Samsung smartphones με μεγάλη οθόνη, μόνο από 10€ το μήνα, με την υπηρεσία «Νέο Smartphone κάθε χρόνο».

Επιπλέον, όλοι μπορούν να αποκτήσουν super πακέτα με αξεσουάρ για smartphone και tablet, αλλά και την πρωτοποριακή υπηρεσία “Internet 4 Sharing” για δωρεάν απεριόριστη μουσική από το Napster, σε καλές τιμές.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία «Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο», όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές Vodafone μπορούν να αποκτήσουν τα:

  • Samsung Galaxy S3 mini, με 4” οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, 5 MP κάμερα (10€/ μήνα)
  • Samsung Xcover 2, με 4” οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, 5 MP κάμερα (13€/ μήνα)
  • Samsung Galaxy Express 2, 4G, οθόνη 4,5”, διπύρηνο επεξεργαστή 1,7GHz, κάμερα 5ΜΡ (20€/ μήνα)
  • Samsung Galaxy S4 mini 4G, με οθόνη Super AMOLED 4,3”, διπύρηνο επεξεργαστή 1,7GHz, κάμερα 8ΜΡ (25€/ μήνα)
  • Samsung Galaxy S4, 4G, με οθόνη Super AMOLED 5”, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,9GHz, κάμερα 13ΜΡ (35€/ μήνα)
  • Samsung Galaxy Note 3 4G, με οθόνη Full HD Super AMOLED 5,7”, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,3GHz, κάμερα 13ΜΡ (40€/ μήνα)

Έως και τις 31 Δεκεμβρίου, με κάθε αγορά των smartphones Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S4 mini, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να αγοράσουν και το Samsung Galaxy Gear 150€ φθηνότερα, από την αρχική τιμή του.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Vodafone διαθέτει και 4 νέα super πακέτα με αξεσουάρ για smartphone και tablet, 50% φθηνότερα. Tα πακέτα περιλαμβάνουν θήκη, handsfree και δύο προστατευτικά οθόνης.

Παράλληλα, από σήμερα και έως τις 10 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές μπορούν ζήσουν την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στα Samsung smartphones και να επωφεληθούν από τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Vodafone αποκτώντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Internet 4 Sharing, 50% φθηνότερα (από 750ΜΒ και πάνω).

Όσοι νέοι ή υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Internet 4Sharing έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τα ενσωματωμένα ΜΒ που έχουν στο κινητό, στο laptop και το tablet τους, στον ίδιο λογαριασμό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.