Χριστουγεννιάτικες προσφορές για το Xbox από τη Microsoft

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Xbox προσφέρει τα καλύτερα δώρα της αγοράς σε μικρούς και μεγάλους gamers και μεταμορφώνει αυτές τις γιορτές στην πιο gaming εμπειρία! Από τις 20 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, αγοράστε και εσείς τη πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς, Xbox One Χ, με δώρο το PlayerUnknown’s Battlegrounds και το Xbox One S σε μειωμένη τιμή και δώρο δύο επιπλέον παιχνίδια, το Steep και το The Crew.

Xmas Xbox Offer

Από τις 20 Δεκεμβρίου, το Xbox One X, η πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς, έρχεται με δώρο το καλύτερο online multiplayer game, το PlayerUnknown’s Battleground (Xbοx One console exclusive)*. Το φαινόμενο που έσπασε κάθε ρεκόρ σε PC (7 ρεκόρ Guinness), έρχεται μαζί με το Xbοx One και προκαλεί τους παίκτες να δώσουν την πιο έντονη μάχη επιβίωσης κόντρα σε σκληρούς αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αποκτήστε όλα τα Xbox Οne S σε νέα μειωμένη τιμή (-50€) και δώρο το Steep, το χειμωνιάτικο παιχνίδι με extreme sports και το The Crew. Αυτά τα Χριστούγεννα, απογειώστε και εσείς την gaming εμπειρία σας με συνολικό κέρδος 110€ για όλα τα Xbox One S και βρείτε το Xbοx One S 500GB από 279,99€ μόνο 229,99€ και το Xbοx One S 1TB από 349,99€ μόνο 299,99€ και δώρο τους δύο δημοφιλείς τίτλους!

*To προϊόν PlayerUnknown’s Battlegrounds δεν είναι τελικό. Τα χαρακτηριστικά του μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ το παιχνίδι μπορεί να μην κυκλοφορήσει σαν τελικό προϊόν. Όποιος αγοράσει το παιχνίδι δικαιούται όλα τα updates εξέλιξης του, καθώς και την τελική έκδοση του παιχνιδιού χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.