XBLOG logo @2x

Η Χιονάτη σε δύο κινηματογραφικές μεταφορές (videos)

Το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm, «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», που όλοι αγαπήσαμε από τα παιδικά μας βιβλία αλλά και την ταινία του Disney, γνωρίζει φέτος δύο κινηματογραφικές διασκευές. Πρόκειται για το «Snow White and the Huntsman» του Rupert Sanders και το «Mirror, Mirror» του Tarsem Singh.

Από τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα φαίνεται πως αν και η ιστορία είναι κοινή, η σκηνοθετική ματιά διαφέρει κατά πολύ, καθώς η ταινία του Singh θυμίζει κωμωδία, ενώ η μεταφορά του Sanders προσεγγίζει το παραμύθι με μια πιο σκοτεινή ματιά.

Στην πρώτη ταινία το ρόλο της κακιάς μητριάς της Χιονάτης έχει αναλάβει η Julia Roberts που όλοι αγαπάμε και μοιραία θα συγκριθεί με την έτερη μητριά, Charlize Theron. Από την άλλη, η Kristen Stewart, μετά την εμπορική επιτυχία του Twilight, κατάφερε το ακατόρθωτο, να πάρει το ρόλο της «ωραιότερης από όλες»! Στον αντίποδα η γλυκύτατη Lily Collins ενσαρκώνει και αυτή την Χιονάτη.

Οι ταινίες αναμένεται να προβληθούν στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μέχρι τότε απολαύστε τα τρέιλερ και προσπαθήστε να απαντήσετε στην ερώτηση: «Mirror, Mirror, on the wall who’s the fairest of them all»?

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.