XBLOG logo @2x

Xiaomi Poco F1: Μια ναυαρχίδα στα 260 ευρώ που πούλησε 68,000 συσκευές σε πέντε λεπτά

Το Xiaomi Poco F1 είναι έμπνευση του Jai Mani, έναν πρώην Product Manager της Google και νυν της Xiaomi στην Ινδία, ο οποίος εργάζεται πάνω στο project με την ονομασία Poco πάνω από τέσσερα χρόνια μαζί με τον Alvin Tse, πρώην επικεφαλή των πωλήσεων της Xiaomi. Το Poco F1 είναι ένα smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις σε τιμή ασυνήθιστα χαμηλή που το κάνει προσιτό σε όλους.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής του, ωστόσο στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον πανίσχυρο Snapdragon 845, ο οποίος ψύχεται μέσω της τεχνολογίας LiquidCool η οποία απορροφά τη θερμότητα 300% πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Στην RAM και τον αποθηκευτικό χώρο έχουμε δύο επιλογές, η μία στα 6GB που συνδυάζεται με 64GB ή 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και η δεύτερη στα 8GB με 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το μέγεθος της οθόνης του είναι 6.18 ίντσες με ανάλυση Full HD+ και notch που διαθέτει Infrared Face Unlock και εμπρόσθια κάμερα στα 20MP.

Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια διπλή κάμερα με φακούς των 12MP (Sony IMX363) και 5MP (Samsung). Τέλος η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4000mAh με γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0. Όπως είπαμε οι επιδόσεις του κινητού είναι πάρα πολύ καλές και αυτό αποδεικνύεται στο AnTuTu αφού η βαθμολογία του ξεπέρασε αυτήν του OnePlus 6.

Η βασική έκδοση της συσκευής κυκλοφορεί στην Ινδία μέσω του Flipkart στην τιμή των 260 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δύσκολο να κάνει ρεκόρ sold out για το κατάστημα αφού πουλήθηκαν 68,000 συσκευές μέσα σε πέντε λεπτά.

Το Pocophone F1 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τιμή 329€ για την έκδοση των 6GB RAM / 64GB εσωτερικό χώρο και στα 369€ για την έκδοση με τα 6GB RAM / 128GB εσωτερικό χώρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.