XBLOG logo @2x

Το Xiaomi Mi Gaming Laptop είναι γεγονός με NVIDIA GTX 1060 GPU

Η Xiaomi μπήκε στην αγορά των laptops αντιγράφοντας τα MacBook, αλλά τώρα ανακοίνωσε ένα νέο laptop που δεν θα βγάλει ποτέ η Apple: το Mi Gaming Laptop. Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομά του, ο νέος φορητός υπολογιστής της Xiaomi έχει σχεδιαστεί για παιχνίδια και για αυτό διαθέτει ισχυρό hardware, RGB πληκτρολόγιο και… χοντροκομμένο σώμα.

Το Xiaomi Mi Gaming Laptop ενσωματώνει 15.6-ιντσών οθόνη με ευρεία γκάμα χρωμάτων, Intel Core i7 επεξεργαστή έβδομης γενιάς, NVIDIA GeForce GTX 1060 κάρτα γραφικών, έως 16 GB RAM, 256 GB NVMe SSD δίσκο για το λειτουργικό και βασικά προγράμματα και 1 TB σκληρό δίσκο για τα αρχεία. Το πληκτρολόγιο έχει φωτισμό 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και στα πλάγια διαθέτει τέσσερις θύρες USB 3.0, δύο USB-C, HDMI και υποδοχή ακουστικών.

Η οικονομική έκδοση του Mi Gaming Laptop θα βγει με NVIDIA GTX 1050 Ti κάρτα γραφικών, 8 GB RAM και 128 GB SSD δίσκο αντί για 256 GB.

Το σασί του laptop φτιάχνεται από αλουμίνιο και χάρη στα λεπτά bezels στις άκρες μπορεί να έχει μικρό σώμα για 15-ιντσο laptop (δεν έχουν αποκαλυφθεί οι διαστάσεις). Θα βγει στην αγορά της Κίνας με κόστος RMB 8,999 (περίπου $1,440).

Xiaomi Mi AI Speaker mini

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης το Mi AI Speaker mini, ένα νέο ηχείο με ψηφιακή βοηθό. Η βοηθός αναπτύχθηκε από τη Xiaomi (δεν έχει Alexa ή Google Assistant) και επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν μουσική, να μάθουν τον καιρό, να ακούσουν την ατζέντα τους και άλλα πράγματα. Αυτό θα κοστίζει μόνο RMB 169 ($27) στη Κίνα.

Τέλος, η Κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε και τη ναυαρχίδα Mi Mix 2S με κορυφαία κάμερα και Snapdragon 845. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.