XBLOG logo @2x

Xiaomi Mi Band 3: Αποκαλύφθηκε ο διάδοχος του πετυχημένου smartband

Η Xiaomi αποκάλυψε το νέο αθλητικό βραχιόλι Xiaomi Mi Band 3 που διαδέχεται το πετυχημένο Mi Band 2. Το προηγούμενο Mi Band έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία ακόμα και στην Ελλάδα αφήνοντας χιλιάδες καταναλωτές ικανοποιημένους.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με το 2ο, όμως έχει σημαντικές αναβαθμίσεις. Συγκεκριμένα το Xiaomi Mi Band 3 εξοπλίζεται με μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη αφής (0.78” OLED αντί 0.42”) για να διαβάζετε ευκολότερα τις ειδοποιήσεις σας και είναι πλέον ανθεκτικό στο νερό έως και 50 μέτρα. Φυσικά η μεγαλύτερη οθόνη έχει επίδραση στη μπαταρία η οποία προσφέρει αυτονομία 20 ημερών (αντί για 20-30 μέρες όπως το προηγούμενο).

Xiaomi Mi Band 3 waterproof

Τέλος, από το λουράκι των 20 γραμμαρίων δεν λείπει ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού και το Bluetooth έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με το smartphone σας για τη προβολή των ειδοποιήσεων και τον συγχρονισμό των δεδομένων.

Η ονομαστική τιμή του Xiaomi Mi Band 3 για την αγορά της Κίνας είναι 169 yuan (περίπου €22), όμως στην Ελλάδα αναμένεται να έχει το διπλάσιο κόστος εξαιτίας των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.