XBLOG logo @2x

Xiaomi Mi 8: Πανίσχυρο με Snapdragon 845, 6GB RAM, διπλή κάμερα και τιμή €360

Η Xiaomi παρουσίασε το επετειακό Xiaomi Mi 8, ένα smartphone που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, καθώς είναι εξοπλισμένο με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, ενώ η τιμή του το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό αφού δεν ξεπερνάει τα 360 ευρώ. Πρόκειται μεταξύ άλλων για μια στιλάτη και ποιοτική συσκευή κατασκευασμένη με γυαλί, η οποία έχει εμφανέστατες επιρροές από τον σχεδιασμό της Apple.

Το Xiaomi Mi 8 έρχεται με οθόνη τεχνολογίας AMOLED στις 6.21 ίντσες με ανάλυση Full HD+ (2248×1080 pixels), αναλογία οθόνης 18.7:9 και 88.5% αναλογία οθόνης-συσκευής. Κάτω από αυτήν βρίσκεται ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, ο οποίος πέτυχε σκορ-ρεκόρ στο AnTuTu 301.472 πόντων. Η μνήμη RAM είναι στα 6GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση που θα διαλέξεις στα 64GB, 128GB και 256GB. Η συσκευή δεν δέχεται κάρτες microSD.

xiaomi mi8 1

Όσον αφορά τις κάμερες, το Xiaomi Mi 8 εξοπλίζεται με διπλή κύρια κάμερα, όπου και οι δύο φακοί είναι ανάλυσης 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων αξόνων. Μπροστά βρίσκουμε το notch στο οποίο υπάρχει κάμερα ανάλυσης 20MP με κλείστρο f/2.0 που διαθέτει αρκετά beauty modes για μια σημαντική βελτίωση των selfie φωτογραφιών. Εκεί βρίσκεται και ο αισθητήρας για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Infrared Face Unlock που όπως αναφέρει η εταιρία λειτουργεί ομαλά ακόμα και στο σκοτάδι.

xiaomi mi8 2

Η συσκευή τρέχει το MIUI 10 της εταιρίας το οποίο βασίζεται στο Android 8.1 Oreo. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3,400 mAh και διαθέτει θύρα USB-C. Επίσης η Xiaomi του τοποθέτησε το dual-frequency GPS χάρις στο οποίο ο χρήστης απολαμβάνει δεδομένα υψηλότερης ακρίβειας και βελτιωμένη πλοήγηση, αφού μειώνει στο ελάχιστο τις παρεμβολές από εμπόδια του περιβάλλοντος, όπως τα κτίρια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.