XBLOG logo @2x

Έρχονται νέα Give Away στο XBLOG: HTC 7 Trophy, Nokia X6, Sony Ericsson X10 Mini

Πριν από λίγες μέρες κληρώσαμε ένα iPad 32GB Wi-Fi, τα give aways όμως δεν σταματούν εδώ, αντίθετα συνεχίζονται, με δώρα κορυφαία smartphones από διάφορες εταιρίες! Δείτε ποια smartphones κληρώνουμε τις επόμενες μέρες!

Πριν φύγει το 2010 αλλά και μετά την έλευση του 2011 έχουμε προγραμματισμένα τρία give aways!

Τι κληρώνουμε;

Πρόκειται για τρία πολύ γνωστά κινητά και από τις τρεις εταιρίες. Το HTC 7 Trophy είναι smartphone με το νέο λειτουργικό Windows Phone 7 της Microsoft, το Nokia X6 τρέχει Symbian λειτουργικό, ενώ το Xperia X10 mini τρέχει Android.

Και τα τρία έχουν οθόνες αφής πολύ καλής ποιότητας, αλλά και καλές κάμερες για να τραβάτε τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια σας.

Και τα τρία σας δίνουν την δυνατότητα να μπαίνετε στο ίντερνετ απ΄το κινητό, είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας με 3G.

Και στα τρία μπορείτε να εγκαταστήσετε δεκάδες δωρεάν εφαρμογές ή παιχνίδια, για να φέρετε το κινητό στα μέτρα σας με τις εφαρμογές που χρειάζεστε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να διαβάζετε XBLOG.gr, γιατί τις επόμενες μέρες θα βγουν τα posts σχετικά με το πώς θα πάρετε μέρος στις κληρώσεις για τα τρία αυτά κινητά!

Εννοείται ότι δεν μένουμε μόνο σε αυτά, αφού τις επόμενες μέρες αρκετοί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλές θεατρικές παραστάσεις κλπ.

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.