XBLOG logo @2x

Αποκτήστε το World War Z εντελώς δωρεάν από το Epic Games Store

Η Epic Games συμπαραστέκεται στον κόσμο που έχει μπει σε καραντίνα και προσφέρει, μέσω του Epic Games Store, τρία παιχνίδια εντελώς δωρεάν για να σκοτώσουμε την ώρα μας. Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει δωρεάν παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο, αλλά μέχρι σήμερα ήταν κυρίως μικρά παιχνιδάκια indie προγραμματιστών. Αυτό αλλάζει τώρα, αφού μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το γνωστό World War Z.

Το World War Z βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο (2006) το οποίο έγινε ταινία το 2013, με τους gamers να καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ορδές των zombies σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον. Είναι third-person shooter με co-op 4 ατόμων.

Ακόμη, προσφέρουν δωρεάν και το Figment, ένα action-adventure που σε τοποθετεί σε έναν ιδιαίτερο σουρεαλιστικό κόσμο που θυμίζει ένα ζωντανό κωμικό μιούζικαλ.

Τέλος, δωρίζουν και το Tormentor x Punisher. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου μπορείς να σκοτώσεις οτιδήποτε κινείται (ακόμα και τον εαυτό σου) με ένα χτύπημα. Μοναδικές πίστες και έξυπνο AI που αντιλαμβάνεται το στυλ σου για να σε τιμωρήσει ανάλογα.

Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα World War Z, Figment και Tormentor x Punisher από εδώ μέχρι τις 2 Απριλίου 2020.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.