XBLOG logo @2x

Windows Server 2008 R2 Foundation στην ελληνική αγορά

O Windows Server 2008 R2 Foundation, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 15 άτομα, διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά. Ο Windows Server 2008 R2 Foundation προσφέρει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ευκολία διαχείρισης της πλατφόρμας του Windows Server, σε τιμή προσιτή για όλες τις επιχειρήσεις.

Η δυνατότητα υποστήριξης επιχειρηματικών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, η φιλοξενία websites, καθώς και η βασική λειτουργικότητα server, που προσφέρει κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών αλλά και απομακρυσμένη πρόσβαση, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του Windows Server 2008 R2 Foundation για τις μικρές επιχειρήσεις.

Στόχο της Microsoft αποτελεί η προσφορά μιας ξεχωριστής λύσης, βασισμένης στον Windows Server, η οποία θα ανταποκρίνεται άριστα στις εκάστοτε ανάγκες, το μέγεθος και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών της. Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, οι πελάτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που χρησιμοποιούν, ώστε να απολαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερα οφέλη του Windows Server, όπως η ολοκληρωμένη λύση e-mail, η απλούστερη διαχείριση και το virtualization. Οι πελάτες της Microsoft μπορούν να επενδύσουν στον Windows Server 2008 R2 Foundation με τη σιγουριά ότι πάντα θα υπάρχει μια λύση Windows Server, που θα ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές τους ανάγκες καθώς αυτές εξελίσσονται.

Οι κατασκευαστές υπολογιστών (ΟΕΜ) έχουν παίξει καίριο ρόλο στην εισαγωγή του Windows Server 2008 R2 Foundation στην αγορά, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για μια λύση βασισμένη στον Windows Server, η οποία θα εστιάζει στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων. Η Microsoft ανταποκρίθηκε άμεσα, αναπτύσσοντας το προϊόν, και συνεργάστηκε με τους κατασκευαστές OEM για να προσφέρει μια απλή και εύκολη εμπειρία αγοράς. Ο Windows Server 2008 R2 Foundation θα πωλείται προεγκατεστημένος σε servers τόσο των πολυεθνικών κατασκευαστών, όπως HP, Dell, Fujitsu, Lenovo, όσο και των τοπικών, όπως Πλαίσιο και Infoquest, και η κάθε εταιρία θα διαμορφώνει από μόνη της την τιμολογιακή της πολιτική.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση microsoft.com/windowsfoundationserver. Ο Windows Server 2008 R2 Foundation αξιοποιεί τις ίδιες απαιτήσεις πιστοποίησης εφαρμογών με τον Windows Server 2008 R2. Οι εφαρμογές που έχουν πιστοποιηθεί για τον Windows Server έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση windowsservercatalog.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.