XBLOG logo @2x

Πρόταση εξαγοράς της Forthnet από την WIND

Στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών κατέθεσε η WIND στη Forthnet!

Σε απλά ελληνικά, η WIND θέλει συγχώνευση με τη Forthnet.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η WIND:

«Σε συνέχεια σχετικής σημερινής ανακοίνωσης της Forthnet Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η WIND Ελλάς επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει στην Forthnet Α.Ε. στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Η πρόταση εντάσσεται στην ευρύτερη αναπτυξιακή στρατηγική της WIND Ελλάς στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και τη δέσμευσή της να δημιουργεί αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. Έχοντας ισχυρή κεφαλαιακή δομή και μηδενικό δανεισμό, η WIND αναζητά ενεργά ευκαιρίες που θα διευρύνουν το αποτύπωμά της στην αγορά.

Η WIND Ελλάς δραστηριοποιείται επιτυχημένα στη σταθερή τηλεφωνία μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της από το 2008, όντας σήμερα ο μόνος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην χώρα. Ο τομέας σταθερής τηλεφωνίας της WIND αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί 400.000 συνδρομητές σταθερής, διπλάσιους σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν.

Η WIND Ελλάς θεωρεί ότι η πρόταση αυτή αναγνωρίζει την αξία του τομέα σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet και η δομή της πρότασης δημιουργεί συνέργιες με οφέλη τόσο για τις δύο εταιρείες και τα ενδιαφερόμενα μέρη τους, όσο και για τους συνδρομητές».

[image]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.