XBLOG logo @2x

Εφαρμογές της WIND για Android smartphone και iPhone

Τις πρώτες της εφαρμογές για iPhone και Android smartphones παρουσίασε η WIND, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να κάνουν διαχείριση και έλεγχο της κίνησης data, να ενημερώνονται για νέες προσφορές από τα καταστήματα της εταιρίας, αλλά και να κάνουν διαχείριση της ειδοποίησης κλήσεων και του τηλεφωνητή τους.

Δείτε αναλυτικότερα τι κάνουν οι τρεις αυτές εφαρμογές:

Μετρητής Χρήσης

Ο “Μετρητής Χρήσης” αναλαμβάνει να σας διευκολύνει στη διαχείριση και τον έλεγχο της κίνησης δεδομένων ίντερνετ. Μέσα από το app μπορείτε να ορίσετε το όριο της χρήσης του ίντερνετ από το κινητό σας και να λάβετε ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η κατανάλωση. Για παράδειγμα αν το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που έχετε σας δίνει 250 MB / μήνα για ίντερνετ, ορίζετε τα 250 MB στην εφαρμογή και κάθε πότε πρέπει να μηδενίζεται ο αριθμός αυτός.

Έτσι ελέγχετε τη χρήση των data και δεν έχετε φόβο να υπερβείτε τα MB που έχετε να καταναλώσετε για ένα μήνα, ενώ αν θέλετε να ενεργοποιήσετε κάποιο extra πακέτο Mobile Internet της Wind μπορείτε να το κάνετε μέσω της εφαρμογής.

Κατέβασε την εφαρμογή: Android smartphone | iPhone (σε λίγες μέρες)

Καταστήματα Wind

Με το app “Καταστήματα Wind” μπορείτε μέσα από το iPhone ή το Android smartphone σας να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της εταιρίας μέσω GPS, αλλά και να δείτε τις προσφορές του καταστήματος, που ανανεώνονται τακτικά.

Το app θα σας εμφανίσει στην οθόνη του κινητού σας ακριβώς που βρίσκεται το κατάστημα, οδηγίες πρόσβασης μέσω Google Maps, αλλά και πρόσθετες πληροφορίες για το κατάστημα που επιλέξατε, όπως αν μπορείτε πχ σε αυτό το κατάστημα να εξοφλήσετε λογαριασμό ΔΕΗ, να ανακυκλώσετε κινητά ή μπαταρίες κλπ.

Κατέβασε την εφαρμογή: Android smartphone | iPhone (σε λίγες μέρες)

Call Manager

Με την εφαρμογή “Call Manager” μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε την ειδοποίηση κλήσεων, με ενημέρωση του καλούντα ή όχι, αλλά και να διαχειρίζεστε την προώθηση κλήσεων προς τον τηλεφωνητή σας, αλλά και να διαχειρίζεστε την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων και τηλεφωνητή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χρήστη. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android smartphones.

Κατέβασε την εφαρμογή: Android smartphone

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Android Market για δωρεάν download, ενώ σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες και στο iTunes App Store για δωρεάν download σε iPhone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.