Με 3 διακρίσεις η WIND Hellas στα EVENT AWARDS 2016

Με 3 βραβεία, 1 χρυσό και 2 ασημένια, ξεχώρισε η WIND στην τελετή απονομής των Event Awards που διοργάνωσε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις εταιρίες BTL επικοινωνίας, WEST, Sales Promotion Center και Spicy Communication, η εταιρία διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

BEST CORPORATE EVENTS

1 Χρυσό και 1 Ασημένιο στην κατηγορία Εταιρικό συνέδριο Best Corporate Awards για 2 εταιρικά συνέδρια που υλοποιήθηκαν με επιτυχία για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας. Η δημιουργική σύλληψη και ερμηνεία της μάρκας μετέτρεψαν μια εταιρική δραστηριότητα σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών την οποία απόλαυσαν όλοι εργαζόμενοι στην εμπορική διεύθυνση της εταιρίας.

BEST BRAND / PRODUCT EVENTS

Ασημένιο βραβείο για την κατηγορία Brand Event που υλοποιήθηκε για τη χορηγία των αγώνων δρόμου Run Greece σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η ανάπτυξη σχέσεων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, τα τοπικά ΜΜΕ, η ενεργοποίηση των καταστημάτων WIND με αποκλειστικές προσφορές, η σήμανση και προώθηση της μάρκας σε όλες τις πόλεις του έτρεξε το Run Greece, ήταν ενέργειες που ξεχώρισαν σε μια κατηγορία με αυστηρά κριτήρια.

Η WIND συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στη φρέσκια ματιά και τις δημιουργικές ιδέες αναδεικνύοντας στιγμές στη ζωή και την καθημερινότητα που έχουν αξία, τονίζοντας: «Η ζωή δεν μετριέται σε MB. Ζήσε την χωρίς να τα μετράς».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.