XBLOG logo @2x

WIND: Δωρεάν WiFi στα ΚΤΕΛ της Κρήτης

Μία εντελώς διαφορετική εμπειρία στις καθημερινές μετακινήσεις τους ζουν οι κάτοικοι των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης. Σε συνεργασία με τη WIND έχει εγκατασταθεί ειδικός εξοπλισμός στα λεωφορεία του στόλου του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, με σκοπό την παροχή δωρεάν WI-FI στους επιβάτες.

Μέσω αυτής της συνεργασίας η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των κατοίκων των δύο πόλεων.

«Το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Κρήτης έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το επιβατικό κοινό, εγκατέστησε σε συνεργασία με τη WIND δωρεάν WI – FI στα 70 λεωφορεία ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να καλύπτουν τις ανάγκες τους για επικοινωνία όσο βρίσκονται εν κινήσει», δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου Κρήτης κος Βουλγαράκης Καλλέργος.
Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλη την έκταση των δύο νομών καθώς παρέχεται μέσω κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνίας με την τεχνολογία 4G+ της WIND.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες των 200 υπεραστικών λεωφορείων τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές διαδικτυακές τους ανάγκες όπως email, google maps, social media, web messaging κ.α. ενώ μετακινούνται. Οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν κι εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο κος Χαχλιούτης Εμμανουήλ, πρόεδρος των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.


Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η ανάπτυξη για την WIND – Τα κέρδη του 2018


WIND WiFi στα ΚΤΕΛ Κρήτης

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.