XBLOG logo @2x

Wind: BlackBerry Internet Non Stop δωρεάν για 3 μήνες

Από την Wind ενημερωθήκαμε ότι πλέον όλοι οι παλιοί και νέοι συνδρομητές συμβολαίου της εταιρείας, τόσο στα εταιρικά προγράμματα όσο και στα οικογενειακά προγράμματα και τα προγράμματα για ιδιώτες, που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία “BlackBerry Internet Non Stop” απολαμβάνουν τα 3 πρώτα πάγια της υπηρεσίας δωρεάν.

Η υπηρεσία BlackBerry Internet Non-Stop προσφέρει με 14,99 € απεριόριστη επικοινωνία και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να έχουν:

  1. Απεριόριστα  email στον προσωπικό ή εταιρικό τους λογαριασμό (ενσωμάτωση έως 10 email accounts)
  2. Απεριόριστη πρόσβαση στο internet από την BlackBerry συσκευή τους
  3. Απεριόριστη επικοινωνία με τις σημαντικότερες instant messaging και social networking εφαρμογές (Windows Live, Facebook)

Η υπηρεσία BlackBerry Internet Non-Stop έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 250 MB. Πρακτικά αυτό επιτρέπει την απεριόριστη χρήση, αφού λόγω της συμπίεσης από την BlackBerry, ακόμα και συνεχής χρήση χαρτών ή άλλων εφαρμογών δεν ξεπερνάει το όριο.

Οι συνδρομητές Wind που έχουν μία από τις καινούργιες συσκευές BlackBerry (9000, 8900, 8220) έχουν εύκολη πρόσβαση στης εφαρμογές Windows Live Messenger και Facebook, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη στην συσκευή τους με Virtual Pre-Load (VPL) από την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Για συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει παλαιότερα την συσκευή τους πρέπει να την κάνουν register για να εμφανιστεί το εικονίδιο, ακολουθώντας τα βήματα: Options -> Advanced Options -> Host Routing Table, πατώντας το κουμπί του Menu επιλέγουν “Register Now”. Πατώντας στο εικονίδιο κάνουν Download της εφαρμογής ακολουθώντας τις οδηγίες που θα δουν στην οθόνη τους.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2009.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.