XBLOG logo @2x

Βραβείο για τη Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND στα BITE Awards

Χρυσό βραβείο απέσπασε η WIND στην τελετή απονομής των BITE Awards που κάθε χρόνο αναδεικνύουν τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές στο πεδίο της Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND διακρίθηκε στην κατηγορία Έργα Πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας για τo «New E-commerce Platform» που υποστήριξε τη δημιουργία του νέου e-shop της WIND.

Για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, υλοποιήθηκε ένα σύγχρονο e-commerce περιβάλλον, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες της WΙND να έχουν μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, χωρίς ασυνέχειες. Κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της WΙND (σταθερή, κινητή, internet, συσκευές και αξεσουάρ), να αγοράσει καθώς και να ανακαλύψει προσωποποιημένες προσφορές. Η διαδικασία αγοράς γίνεται με πολύ απλοποιημένο τρόπο και καθοδήγηση σε κάθε βήμα.

WIND Gerasimopoulos Mpolimiti
Ο Παναγιώτης Γερασιμόπουλος, Online Technologies Manager της WIND Ελλάς και η Εύη Μπολομύτη, Digital Marketing & e-Commerce Senior Manager της WIND Ελλάς παραλαμβάνουν το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Έργα Πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας.

Όπως ανέφερε ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς: “Η νέα πλατφόρμα e-commerce της WΙND, έθεσε τις βάσεις για το Digital Transformation της εταιρείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αυτή η διάκριση επιβραβεύει τις προσπάθειες μας να εξελισσόμαστε συνεχώς αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε δυναμική που προσφέρει η τεχνολογία και ο χώρος της πληροφορικής ειδικότερα, προκειμένου να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.